Un OZN, surprins într-un filmuleţ militar desecretizat (VIDEO)

13 Mar 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Un OZN, surprins într-un filmuleţ militar desecretizat (VIDEO)

Un nou videoclip declasificat, obținut de o companie de cercetare, arată un OZN în mișcare rapidă în largul coastei de est a SUA, urmărit în 2015 de doi piloți americani, relatează huffingtonpost.com.

Nu este clar ce anume este obiectul și piloții sunt auziți râzând și strigând în timp ce încearcă să-l urmărească. "Wow! Ce este asta, omule?", spune unul dintre piloți în film. "Uită-te la obiectul ăla zburător!"

 

 

Filmul a fost lansat la sfârșitul săptămânii trecute de Academia de Arte și Științe "To The Stars", o organizaţie privată de cercetare și mass-media, care a oferit, de asemenea, şi o analiză a clipului. "Acest material a fost capturat de un US Navy F / A-18 Super Hornet, folosind Raytheon ATFLIR Pod, care a fost operat de un observator aerian foarte instruit și un operator de sisteme de arme pe care guvernul a cheltuit milioane de dolari pentru antrenament", a explicat  Academia.

Organizația observă că obiectul nu are aripi sau coadă și nu lasă nici un zgomot de evacuare. Academiei de Arte și Științe a fost fondată de Tom DeLonge, starul de rock din fosta Blink 182 și în prezent în formația Angels & Airwaves. Printre co-fondatori se numără Jim Semivan, fost membru al CIA, și Hal Puthoff, fost consilier la NASA și Departamentul de Apărare.

Navy Times a declarat că Departamentul Apărării nu are nici un comentariu asupra videoclipului.

Anul trecut, The New York Times a dezvăluit existența unui program secret, Pentagon UFO, care a a funcţionat din 2007 până în 2012, când a fost închis. Relatarea a inclus înregistrări similare ale unor OZN-uri în mișcare rapidă, urmărite de piloți.

"Credința mea personală este că există dovezi foarte convingătoare că s-ar putea să nu fim singuri", a declarat la CNN, în decembrie, Luis Elizondo, care a condus programul. El face acum parte a Academia TTS.

"Acestea sunt doar trei filme care au ieșit la iveală şi la care se uită toată lumea", a declarat Elizondo luni la CNN. "Dar există dovezi mult mai convingătoare de care am fost privaţi - cred că ne uităm la vârful aisbergului."

Noul videoclip a determinat apeluri pentru un efort mai concertat pentru a urmări și studia OZN-urile. "Este posibil ca America să fi fost încălecată tehnologic de Rusia sau China?", a afirmat Chris Mellon, fost secretar adjunct adjunct al apărării pentru informații în administrațiile lui Bill Clinton și George W. Bush, într-un editorial scris vineri în The Washington Post. 

"Sau, așa cum mulți oameni s-au întrebat după ce videoclipurile au fost date publicităţii pentru prima oară de New York Times, în decembrie, ar putea fi  dovezi ale unei civilizații extraterestre?", s-a întrebat el, care acum este consilier al Academiei "To The Stars".

"Din păcate, nu ştim pentru că nici măcar nu căutăm răspunsuri", a mai scris el.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră