Concertul Doar Muzică va avea loc, duminica, 20 februarie, de la ora 19.00

12 Feb 2022 | scris de Alex Revenco
Concertul Doar Muzică va avea loc, duminica, 20 februarie, de la ora 19.00

Astazi, de la ora 19.00, Monica Odagiu si Vlad Nicolici trebuiau sa concerteze la La Mama - Clubul taranului, cu invitat special: Ana Odagiu. Dar in aceasta dimineata in urma unui test Vlad a aflat ca are covid. Pe acest motiv concertul se amana pentru 20 februarie, biletele achizitionate ramanand , bineinteles, valabile. 

Iata cateva cuvinte despre protagonisti:

 Monica Odagiu este actriță și cântareață. Cânta la pian de la vârsta de cinci ani, castigând premii la numeroase concursuri, atât în țara cât si în străinătate. La vârsta de 11 ani își făcea primul band de cover-uri Janis Joplin, iar la 13 ani și-a descoperit pasiunea pentru actorie făcând parte din primul serial muzical românesc “Pariu cu viața”, care a fost un fenomen la vremea respectivă.

În anul 2020 a absolvit Universitatea Naționala de artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, iar în prezent o puteți vedea în mai multe spectacole de teatru în București, sau în sketch-urile comice cu “Marcela & Gioconda” alături de sora ei, Ana Odagiu.

Vlad Nicolici este fratele Monicăi din alta viata. Este actor și muzician. Cântă la chitară de la vârsta de 10 ani, iar ca solist vocal de la 15 ani și a făcut parte din proiecte de muzica blues, blues-rock, pop-rock. Este membru fondator al trupelor Blue Night Shadow și Blue 420, unde era chitarist, solist și compozitor. În prezent este chitarist în trupa pop-rock R. U. A. ( Royal Unknown Artist).

In anul 2019 a absolvit Universitatea de arta Teatrala și Cinematografica I. L. Caragiale, ulterior a facut parte din distribuțiile câtorva musicaluri de succes din România, precum "We will rock you", "Scripcarul pe acoperis",iar acum este actor angajat al Teatrului Bacovia, din Bacău.

Biletele sunt 40 de lei si (ultimele 16 !) se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră