Secureanu in Love. 20.000 de RON pentru roaming-ul lui „Vrăbi“

29 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Secureanu in Love. 20.000 de RON pentru roaming-ul lui „Vrăbi“

 

Ea, o anume „Vrăbi“. 24 de ani. Sprințară, alintată, pusă pe șotii și pe dragoste... Cum să nu-ți placă? El, Secureanu. 52 de ani. Cu priză... la vrăbiuțe. Cum altfel? Când îți zice, mânca-i-aș buzișoarele ei cu gust de parfumuri scumpe, bolizi de lux și bijuterii, „iubi al meu“, parcă toate fondurile spitalului Malaxa se duc înspre ea. Pacienți? Care pacienți? Bolnavi - Ce aveți domnule? Vrăbi e bună pentru sănătate! Tratamente?- Ia de aici niște bijuterii și un Porche. Cum pentru cine? Pentru Vrăbi!!!

Ar fi de râs dacă nu ar fi tragic. Celebra „Vrăbi“- înțelegem că în spitalul Malaxa toată lumea o știa pe alintata și răsfățata vrăbiuță la lui Secu (n.r.-Secureanu). Iubita managerul spitalului Malaxa, adică a lui Secureanu, stă, potrivit tolo.ro, la baza unor contracte nemaivăzute în societatea românească. Mai exact, spitalul Malaxa a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul că ”aceasta va curăța instrumentarul de la Ginecologie”.

„Nimeni din spital nu-si aminteste ca firma de bijuterii sa fi curatat foarfecele sau minerele pentru bisturie, asa cum scrie in acte!”se scrie in articol. „De asemenea, tot spitalul a platit 20.000 de RON pentru data roaming-ul folosit de ‘Vrăbi“ în concediul din aceasta vara in Croatia. Suma se vede in contractul cu Vodafone”, spun sursele ziarului.

Pasiunile lui Vrăbi sînt cumpărăturile și, mai ales, bijuteriile, spun sursele citate. O credem, mititica! Că, doar, nu i-o plăcea cititul! Poate ălă în stele sau în conturile lui Secureanu! În 27 iunie 2013, Spitalul Malaxa încheie primul din seria de 10 contracte, în valoare de 39.500 de lei, cu firma Yarouse Jewellery.  ”Știm, pare incredibil, dar acesta este adevărul, lucrurile la Malaxa mergeau cam așa: managerul sau Vrăbi avea o nevoie. Să zicem bijuterii. Și atunci plătea spitalul. Dar cum să justificăm? Băgăm un contract că ne curăță instrumentarul medical!”.

Oameni răi! Indidioși pe un bărbat îndragostit! Și ce dacă domnul Secureanu avea grijă de Vrăbi a lui? Și ce dacă vorbea și ea cu iubițelul din vacanța petrecută în Croația? Și ce dacă îi plăceau bijuteriile? Ce, oameni haini și cu suflet rău, nu avea voie? Ce lua din banii bolnavilor care stau pe la cozi și trăiesc cu 20 de lei pe săptămână? Înțelegeți-l și pe Secureanu! Vrăbiuțele sprințare cu mare cheluială se ţin! Dar, cand îți ții păsărica din banii bolnavilor și din fondurile spitalului, meriți, pe românește, cu toată dragostea un mare „Hai, sictir, Secureanu!“

 

P.S. Florin Secureanu a fost demis astăzi. Dilemă: zboară, vrăbi, zboară acuma????

 

 

SURSĂ: Youtube- Moment umoristic cu Toma Caraqiu și Mircea Diaconu, difuzat de TVR 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră