Moartea lui Condrea. Mașinile înregistrare trecând înainte de accident nu corespund cu modelul mașinii condusă de Condrea

23 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Moartea lui Condrea. Mașinile înregistrare trecând înainte de accident nu corespund cu modelul mașinii condusă de Condrea

Imaginile de pe camerele de supraveghere în care s-a spus că apare mașina lui Dan Condrea înainte de accident nu-l arată, așa cum s-a spus, pe patronul Hexi Pharma, îndreptându-se către moarte.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale primăriei, în care se spune că mașina lui Condrea trece pe acolo înainte de tragedie, la ora 18.28, este un autoturism Opel Corsa H, după cum se vede din videoul de mai sus. În plus, diferă și stopurile. Mașina condusă de Dan Condrea era un Opel model Astra J. La ora 18.38, un al doilea autoturism Opel trece prin acea zonă. Este un Opel Corsa.

Așadar, niciunul din cele două autoturisme filmate de camerele de supraveghere nu coincide cu cel găsit la locul accidentului rutier în care a murit Dan Condrea.

”Mașina lui Dan Condrea nu exista la ora 18 pe acel tronson de drum. Cum a ajuns mașina lui Condrea acolo?", s-a întrebat, moderatorul emisiunii Subiectiv.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră