Va place? Mie da!

25 Noi 2023
Va place? Mie da!

Cand ANI ia psd-isti/pnl-isti este o institutie fundamentala pentru democratie si pentru parcursul european al Romaniei, spun USR-istii! Cand se duce ANI peste USR( vezi cazul de la 1) se cheama ca “s-au deranjat niste interese”, dar ei nu se lasa ai lupta!

Cand PSD si PNL isi angajeaza oamenii pe bani publici se cheama nepotism! Cand o face USR (vezi cazul Ghinea, ramas fara job, platit de USR cu mii de euro pe luna) se cheama ca rasplatesc profesionistii!

Cand mor oameni in administratiile PSD si mai nou, in cele PNL se cheama “Coruptia Ucide”! Cand mor oameni in administratiile USR din diverde cauze(ultimul, cazul femeii ucise de caini in Bucurestiul condus de Nicusor) lucrurile trebuie analizate corect, echilibrat si fara nuante politice ca e o drama si nu trebuie politizat cazul, ne spun USR-istii!

Cand Iohannis face guvern cu USR e un presedinte reaponsabil, democratic si occidental! Cand face cu PSD e un presedinte iresponsabil care-i pacaleste pe romani.

Cand DNA salta psd-isti si pnl-isti, DNA trebuie aplaudata, incurajata si protejata! Cand salta USR-isti DNA e politizata si manevrata de SECURISTI!

Cand psd-istii/pnl-istii sunt acuzati de abuz in serviciu si complicitate, lucrurile sunt clare si imediate! Li se cere instant demisia! Cand aceleasi acuzatii ii vizeaza pe USR-isti situatia se complica, lucrurile se nuanteaza, perspectivele se schimba, apar explicatii si diverse ipoteze ale victimizarii!

Cand procurorul George Adrian Matei obtine condamnarea lui Dragnea este ovationat ca un erou national! Cand acelasi procuror se ocupa de dosarul USR-istilor se cheama ca “securistii se razbuna” si n-ar fi exclus ca “statul paralel” chiar sa existe si sa functioneze!

Va place? Mie da!

 

 

Ionut Cristache

 

Sursa: faceboon.com/ionutcristache

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră