Uși de garaj de calitate, în București?! Da, se poate! Pentru detalii, accesați site-ul alexiana.ro!

16 Oct 2024
Uși de garaj de calitate, în București?! Da, se poate! Pentru detalii, accesați site-ul alexiana.ro!

De ce ne mirăm că și Bucureștenii au nevoie de uși de garaj? La urma urmei, chiar dacă jumătate de oraș parchează pe trotuar, restul o fac regulamentar. Hai să-ți spunem mai multe!

Știți povestea cu “într-o lume unde…”? Ei bine, bucureștenii au o lume a lor, diferită de a celor din provincie, iar de aceea, mașinile lor sunt scoase din filmele de acțiune, fiind modele care mai de care. Totuși, paradoxul face că mulți au bani de Ferrari, dar nu de parcare - în orice caz, nu e problema noastră unde-și parchează lumea mașina, decât pe jumătate.

Vorbim aici cu cei care trăiesc la casă sau chiar la bloc și au garaj și nu-l folosesc, însă știm și de ce: ușa e una veche, care se deschide greu. Nimănui nu-i place să iasă din mașină doar ca să deschidă ușa iar de aceea, cele de la Alexiana Group pot fi prevăzute cu deschidere prin telecomandă. Pentru detalii accesati site-ul alexiana.ro, însă aici vă oferim mai multe informații de interes pentru cei care încă prospectează piața.

De ce să schimbi ușa la garaj? Detalii de interes

Atunci când vine vorba de usi pentru garaj in Bucuresti, calitatea trebuie să fie pe primul loc - la urma urmei, ușa va proteja mașini excepționale și știm cu toții că bucureștenii nu se vor mulțumi cu nimic mai puțin decât excelența.

Iar excelența este un lucru la care se pricep cei de la Alexiana Group, fie că vorbim despre uși de garaj sau alte produse de la ei, cum ar fi rulourile exterioare pentru ferestre, marchize și copertine sau pur și simplu plase anti insecte. Așadar, putem să vorbim despre produs până mâine, dar dacă nu spunem nimic despre el, care mai e rostul? Aici ai o listă de specificații tehnice ale ușilor de garaj, alături de câteva informații de ajutor:

 

  • Panourile elvețiene tip sandwich sunt din oțel galvanizat prevopsit.
  • Sunt umplute cu spumă poliuretanică, ceea ce izolează termic și fonic.
  • Sunt prevăzute cu un sistem numit “degete sigure”
  • Sistemul lor de șine este și el din oțel galvanizat.
  • Pot fi personalizate.
  • Pot fi acționate manual, cu telecomandă sau cu telefonul (prin app sau cartelă GSM.)

 

Alexiana Group este un brand autohton, 100% românesc, ceea ce poate fi important pentru persoanele care vor să susțină afacerile antreprenorilor români. Cu peste 30 de ani de activitate, cei de la această firmă au căutat întotdeauna excelența și au dezvoltat fiecare produs în parte, pentru a obține tocmai acea protecție de care are nevoie oricine, indiferent că e vorba de casă sau garaj. Ideea este că toate opțiunile sunt, cu siguranță, des căutate în toată țara, nu doar în București.

 

Așadar, alegerea îți aparține. Nu contează că ești bucureștean, american sau extraterestru. Dacă ai un garaj, ai nevoie de uși de garaj de la Alexiana Group, dar și toate celelalte accesorii pentru casă! Te invităm să descoperi detaliile pe site și să ceri acum o ofertă.

 

 

Contact:

 

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

 

Sursă foto: alexiana.ro

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră