Un român, asistent medical, îşi abuza pacientele după ce le droga

12 Ian 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Un român, asistent medical, îşi abuza pacientele după ce le droga

Un asistent medical român a fost surprins în timp ce agresa sexual o femeie sedată cu medicamente psihotrofice, relatează express.co.uk. Incidentul a avut loc într-un spital din Padova. Românul, în vârstă de 41 de ani, lucra în secţia de neurochirurgie.

El este acuzat de agresiune sexuală în formă agravată după ce pe 4 ianuarie a fost suprins pe camerele de supraveghere atingând femeia într-un mod foarte intim. Anterior, asistentul îi injectase femeii, o chinezoaică în vârstă de 58 de ani, medicamente psihotrofice precum benzodiazepina.

Conducerea spitalului a devenit suspicioasă după ce o persoană l-a reclamat pe asistentul român. Mai târziu, personalul spitalului a descoperit că fuseseră folosite prea multe medicamente psihotropice, mai ales în cazul pacientelor, şi a chemat poliţia pentru a face o anchetă.  Poliţiştii au montat camere ascunse în întreaga secţie şi l-au prins pe asistentul român în timp ce abuza o pacientă.

Directorul General al Spitalului din Padova, Luciano Flor, a declarat în urma acestui incident, că a decis să-l informeze pe procurorul-şef. "Nu putem ascunde o asemenea faptă, care ne-a şocat şi a creat o situaţie neplăcută", a spus el.

Luciano Flor i-a încurajat pe cei care au ceva de spus, să vină să-i spună. O pacientă a venit şi a spus că ea crede că a fost pipăită de asistentul român. Poliţia italiană verifică acum dacă au mai fost şi alte femei abuzate de român.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră