Un jurnalist american îl acuză pe Zelensky că vrea să atragă întreaga lume în Al Treilea Război Mondial

18 Noi 2022
Un jurnalist american îl acuză pe Zelensky că vrea să atragă întreaga lume în Al Treilea Război Mondial

Lucrul frustrant la mass-media, oricât de oribile ar fi, este că ai nevoie de ele. Nu poți înțelege lumea decât prin presa de știri. De aici provin toate informațiile noastre. Nu putem schimba asta cu adevărat în acest moment, dar putem intra în asta cu ochii deschiși.

Ar trebui să știi că lucrul cu citirea știrilor este, chiar și atunci când nu este în mod intenționat necinstit și adesea este, indiferent de intenția ei, prima versiune a povestirii pe care o citești este întotdeauna greșită - nu uneori greșită - întotdeauna greșită , uneori în moduri mici, uneori în moduri mari și complet distorsionante: „Dewey îl învinge pe Truman. Irakul are arme nucleare. Rusia și-a bombardat propria conductă”. Povești ca asta sunt ridicol de neadevărate. Ele sunt o inversare a adevărului, care inevitabil apare mai târziu și, uneori, este neintenționat. Au făcut doar o greșeală. Au înțeles greșit, dar mai des în poveștile mari, cele care schimbă politica, mint intenționat.

De unde știi dacă mint intenționat sau dacă au greșit din întâmplare? Ei bine, când povestea are tendințe pe rețelele sociale, știi. Asta înseamnă că undeva există un director de tehnologie care a decis să ridice cadranul de propagandă pentru a te manipula. Într-adevăr, nu este atât de diferit de ceea ce face agenția de presă de stat nord-coreeană. Când este foamete, încep să promoveze povești despre recolte record de orez, așa că nu ai observa.

Având în vedere asta, ar fi meritat să te oprești pentru un moment în scepticism când ai văzut ieri pe telefon acea poveste despre cum Rusia a bombardat Polonia. Polonia este membră a NATO, a Organizației Tratatului Nord-American și noi la fel. Asta înseamnă că dacă Rusia ar ataca NATO, atunci am putea fi foarte ușor obligați să atacăm Rusia înapoi. Rusia are cel mai mare arsenal nuclear din lume, așa că acesta ar fi inevitabil, prin definiție, al treilea război mondial. Sute de oameni ar putea muri. Aceasta nu a fost o poveste mică. Era arhiducele Ferdinand la Saraievo.

Această poveste a venit, așa cum se întâmplă atât de des, de la Associated Press, care citează, din nou, ca de obicei, un „înalt oficial Intel american fără nume”. Potrivit acestui oficial Intel nenumit, Rusia a lansat o primă lovitură complet neprovocată împotriva Poloniei. Armata rusă a aruncat rachete pe teritoriul polonez, ucigând astfel doi polonezi la o fermă, așa că, prin definiție, era timpul ca Europa și SUA să invoce articolul cinci, principiul apărării colective, și să înceapă un război total împotriva lui Vladimir Putin. Președintele Zelensky al Ucrainei a fost de acord cu acest lucru. SUA trebuie să declare război Rusiei în urma acestei povești. Urmărește reacția lui.

ZELENSKY: Ceea ce am avertizat cu mult timp în urmă s-a întâmplat astăzi. Am tot spus asta. Teroarea nu se limitează la granițele noastre naționale. S-a răspândit deja pe teritoriul Moldovei și astăzi, rachetele rusești au lovit Polonia, teritoriul țării noastre prietene. Pentru a trage rachete asupra teritoriului NATO, acesta este un atac rusesc cu rachete asupra securității colective. Aceasta este o escaladare foarte semnificativă. Trebuie să acționăm.

Acesta este un atac rusesc cu rachete asupra securității colective. Nu este pur și simplu în Polonia sau în Ucraina, ci în Statele Unite. Este un atac asupra SUA al Rusiei și „trebuie să acționăm”. Acesta este un om cu o oarecare autoritate morală. Acesta este singurul șef de stat din lume care a primit o fotografie Vogue difuzată în acest an. Există un prieten personal al lui Sean Penn și Ben Stiller și iată că el comanda SUA să conducă imediat al treilea război mondial. După cum am spus, aceasta nu a fost o poveste minoră AP. Singura problemă a fost că a fost complet și total greșit.

Zelensky, ofițerul american de informații fără nume și Associated Press au traficat cu toții dezinformații periculoase. Acest lucru a devenit clar în câteva ore, când imaginile rachetei explodate au apărut pe rețelele de socializare. Oamenii care știu multe despre hardware-ul militar au început să pună întrebări despre aceste lucruri. S-au uitat la o imagine a unui fragment de motor de la această rachetă distrusă și au observat că muniția era un sistem S-300. Acum, sistemul S-300 este folosit doar de armata ucraineană, nu de ruși, așa că nu ar fi putut fi un atac militar rusesc.

Cumva, Ucraina a bombardat Polonia și a ucis oameni. Este adevărat și într-o zi, Pentagonul, NATO și chiar guvernul Poloniei au fost forțați să admită asta. Aşa sa întâmplat. Ucraina a făcut-o, dar aici este lucrul interesant, lucrul care este relevant pentru noi. Ucraina nu a recunoscut niciodată asta. Zelenskyy a continuat să mintă la televizor. Deci, atunci când conduci o țară în care presa liberă a fost interzisă, așa cum a fost și în Ucraina, s-ar putea să nu realizezi că restul lumii nu este obligat să te creadă. Nu-i poți arunca pe toți în închisoare. Așa că ți-a tot spus ce știai că nu este adevărat

„Nu mă îndoiesc că aceasta nu este racheta noastră”, a spus el astăzi. „Cred că aceasta a fost o rachetă rusă bazată pe rapoarte militare”. Din nou, asta nu este doar neadevărat, ci este o minciună care ar putea ucide milioane de americani. Trebuie să vă întrebați, este timpul să nu mai susțineți acest tip? Riscul ar putea fi prea mare? El minte intenționat ca să ne bage într-un război. Poate că nu merită sprijinit în primul rând. Poate că este doar un alt om puternic din Europa de Est coruptă într-un trening, care se îmbogățește cât poate din buletinele americane. Aceasta ar putea fi lecția, dar aceasta nu este deloc lecția pe care administrația Biden o trage din ceea ce tocmai s-a întâmplat. Urmăriți-l pe fostul membru al consiliului Raytheon, Lloyd Austin, explicând asta. Chiar dacă atacul cu rachete a fost din Ucraina, este totuși vina Rusiei.

 

Sursa: Fox News

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră