Trenuri către Istanbul, Salonic şi Sofia, din 2 iunie. Rezervarea biletelor este deja posibilă

09 Mai 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Trenuri către Istanbul, Salonic şi Sofia, din 2 iunie. Rezervarea biletelor este deja posibilă Galerie foto (2)

Site-ul CFR Călători anunţă că în perioada 2 iunie - 2 octombrie, pasagerii vor avea legături directe de la București către Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia și retur. Rezervarea biletelor este deja posibilă. 

Trenul către Turcia va circula zilnic și va avea în compunere un vagon cușetă și un vagon de dormit.
 
O călătorie  dus către  Halkali/Istanbul costă aproximativ 49 euro la  vagon cușetă cu 6 locuri , 54 euro la  vagon cușetă cu 4 locuri și aproximativ 62 euro la vagon de dormit cu 3 paturi.
 
Și în acest an, pasagerii care doresc să ajungă cu trenul în Grecia, vor putea călători între București Nord – Salonic și retur,  o dată pe săptămână,cu plecare vinerea din Bucureşti și întoarcere din Salonic duminica.
 
Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a,  56 euro la vagon cuşetă de 6 locuri, 62 euro la vagon cuşetă de 4 locuri şi 64 euro la vagon de dormit cu 3 locuri.
 
Trenul spre Sofia va circula zilnic, un bilet pentru o călătorie dus costă aproximativ 30 euro la clasa a 2-a.

De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate, într-o anumită perioadă, cu trenul, spre Grecia și Turcia se recomandă oferta tarifară internaţională InterRail. Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.
 
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei, să o contacteze la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului din stații.
 
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră