Tina Turner și-a pierdut și cel de-al doilea fiu în doar 4 ani de zile

09 Dec 2021
Tina Turner și-a pierdut și cel de-al doilea fiu în doar 4 ani de zile

Fiul lui Tina Turner, Ronnie, a murit la vârsta de 62 de ani, la doar patru ani după sinuciderea fratelui său, anunță thesun.com.

Poliția a primit un apel la 911, joi dimineață, de la o persoană care a spus că Ronnie Turner se chinuia să respire în afara casei lor.

Paramedicii s-au grăbit apoi la adresa din San Fernando Valley, Los Angeles, unde trecătorii încercau manevrele de resuscitare.

În ciuda eforturilor lor, cel de-al doilea născut al Tinei nu a putut fi salvat și a fost declarat mort la fața locului, relatează TMZ.

Nu este clar ce a dus la urgența medicală și dacă a fost legat de problemele de sănătate existente ale lui Ronnie, inclusiv canceru cu care se lupta de ceva vreme.

Celebra sa mamă nu a comentat încă moartea lui

Omagiile au venit astăzi pentru Ronnie, care și-a făcut un nume la Hollywood, jucând un rol în filmul biografic din 1992 al vieții mamei sale, What's Love Got To Do With It?

Un fan a scris pe Twitter: „Cele mai sincere condoleanțe!Fie ca Ronnie să se odihnească în pace.”

Un altul a spus: „Cele mai sincere condoleanțe către @tinaturner pentru pierderea fiului ei cel mic, Ronnie Turner, la doar patru ani după ce și-a pierdut primul fiu”.

Un al treilea a adăugat: „Nici un părinte nu ar trebui să-și îngroape vreodată unul dintre copiii lor. Rugăciunile trimise pentru Tina și restul familiei și prietenilor”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră