Tatăl fetei din Constanța, ucisă cu 11 lovituri de cuțit: "Să-mi dea voie să-i dau pedeapsa criminalului" (VIDEO)

29 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Tatăl fetei din Constanța, ucisă cu 11 lovituri de cuțit:

”Să-mi dea mie voie să-i dau pedeapsa criminalului”, spune Ioan Chivu, tatăl tinerei ucise la Delfinariu. Este o crimă care a îngrozit oraşul. Rudele, prietenii şi cunoştinţele stau pe rând la căpătâiul Adrianei Farcaş.

Ioan Chivu, tatăl Adrianei Farcaş, este distrus de durere. Îşi găseşte greu cuvintele. Se pregăteşte pentru înmormântarea de mâine, de la ora 12.00, care va avea loc la Cimitirul Central.

"Să-mi dea mie voie să-i dau pedeapsa. Ce i-a făcut el fetei mele… Nu ştiu ce a fost în capul lui, nu ştiu cine este…”, spune plângând Ioan Chivu.

"Cât de frumos a crescut copilele, educată, cu mult bun simţ. Pentru orice întreba. Nişte oameni bine crescuţi. Va fi greu. Va fi foarte greu. Este nevoie de consiliere psihologică pentru copii. Nu numai eu sfătuiesc. Cred că şi dvs. şi toată lumea. Chiam am vorbit cu bunicii şi o să le comunice. Eu voi fi alături de copile. Mi-au fost foarte dragi amândouă, cea mică e la grădiniţă. Venea mămica cu ea. Sunt nişte copii deosebiţi. Şi aveau un înger de mamă", a mărturisit și Duncă Ioana Cezara, învăţătoarea fetei mai mari.

Principalul suspect pentru uciderea vânzătoarei în incinta unui chioșc de ziare din zona Delfinariului, din Constanța, a fost identificat și reținut în zona Gării CFR din Sibiu.

Inspectoratul județean de Poliție (IJP) Constanța informează că unicul suspect pentru uciderea cu 11 lovituri de cuțit, la locul de muncă, a vânzătoarei Adriana Farcaș, de 33 de ani, a fost reținut la Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 22.00, pe baza semnalmentelor furnizate de criminaliștii constănțeni.

Suspectul reținut se numește Filimon Nicolae, are 30 de ani și este de profesie zugrav. El a fost reținut în zona Gării CFR din Sibiu, unde sosise cu un tren și de unde planificase să plece mai departe cu un autocar, în Ungaria. Este singurul nostru suspect și nu mergem pe alte piste", a declarat comisar șef Adrian Rapotan.

Vânzătoarea ucisă era mama a două fetițe, de 4 și respectiv 6 ani, și se pare că ar fi căzut victimă agresiunii criminalului pentru că a refuzat, în seara fatidică, să-i vândă produse pe datorie.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră