Știrea momentului în presa străină despre Halep: câți ani va primi suspendare

29 Noi 2022
Știrea momentului în presa străină despre Halep: câți ani va primi suspendare

Anul 2022 prezenta auspicii excelente pentru jucătoare româna de tenis, Simona Halep, locul 10 WTA. Întemeia o familie alături de soțul ales, își schimba antrenorul și întregul staff, câștiga meciuri pe bandă rulantă, până când întreaga carieră s-a prăbușit ca un castel de nisip Deși procesul în care e implicată Simona Halep în scandalul de dopaj e departe de a se fi încheiat, în presa internațională de profil a apărut o informație legată de durata suspendării pe care ar urma s-o primească românca. 

Conform unei analize puntodebrek.com care trece în revistă cele mai importante nume din lumea tenisului, românca se află în fața unei sentințe de suspectare pentru o perioadă de 2 ani.

”Nu este un subiect care să-i placă să trateze, dar a fost, fără îndoială, una dintre marile știri ale acestui sezon. Simona Halep, după ce a revenit la cel mai bun nivel datorită lui Patrick Mouratoglou, a fost suspendată de ITF de doi ani fără să joace pentru testarea pozitivă la Roxadustat. Românca neagă că a făcut ceva ilegal și va trebui să așteptăm și să vedem ce se întâmplă, deși nu arată bine pentru Halep, care va rămâne și ea într-o situație foarte grea, întrucât atunci când va putea juca din nou va împlini 33 de ani. și a începe de la zero până la acea vârstă este practic imposibil”, anunță presa străină.

În ultima perioadă, antrenorul celebru al româncei s-a abținut de la orice alt comentariu legat de procesul Simonei și se pare că se concentrează pe antrenamente cu viitoare staruri WTA.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră