STB folosește, de luni, întreg parcul auto. Urcarea, doar pe la ușa din față

18 Mai 2020 | scris de A.V.
STB folosește, de luni, întreg parcul auto. Urcarea, doar pe la ușa din față

Primăria Capitalei anunţă că, începând de luni, Societatea de Transport București va scoate pe trasee toate autovehiculele din parcul auto.

“Pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus, recomandăm tuturor bucureştenilor care folosesc mijloacele de transport în comun să îşi protejeze nasul şi gura cu măşti medicale sau confecţionate din material de bumbac, dar şi ochii, cu ochelari (de vedere sau de soare). Călătorii sunt rugaţi să respecte de asemenea şi noile reglementări privind distanţarea socială”, transmite Primăria printr-un comunicat de presă.

Accesul în mijloacele STB va fi limitat, călătorii vor putea ocupa numărul de scaune din autobuze, troleibuze, tramvaie, precum şi un rând în picioare, respectând distanţa regulamentară de 1,5 m.

Urcarea călătorilor în autovehiculele STB se va face doar prin uşa din faţă, iar coborârea pe celelalte uşi”, mai subliniază autoritățile, care anunță că în zonele cu trafic intens, călătorii vor fi îndrumați în vehicule de către controlorii STB, sprijiniţi de Poliţia Locală.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră