"Românii vin în vacanţă supăraţi, se ceartă în primele două zile de concediu". Cine spune asta

30 Iul 2017
"Românii vin în vacanţă supăraţi, se ceartă în primele două zile de concediu". Cine spune asta

Omul de afaceri Mohammad Murad, cel mai mare investitor de pe litoralul românesc, spune că, atunci când vin la mare în vacanţă, românii se ceartă din primele zile sau vin deja supăraţi, semn că lipseşte o cultură a fericirii.

”În România avem o mare problemă, faţă de orice altă ţară latină: noi nu avem cultura fericirii. La noi când vin în vacanţă, primele două zile se ceartă soţul şi soţia. Vin în vacanţă supăraţi. Dacă e vreme frumoasă afară, e linişte. Dacă nu e frumos afară, te întreabă de ce e apa prea rece. Ei nu se gândesc că sunt în concediu şi trebuie să profite de fiecare moment, să trăiască din plin. Fericirea e o cultură, să ştiţi”, a declarat Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), într-un interviu acordat News.ro.

Murad susţine că locuitorii din Mexic sau Argentina, deşi au salarii mai mici decât românii, sunt mai fericiţi.  ”La noi e mult stres, nu avem cultura timpului liber, iar când avem timp liber ne certăm, ori cu vecinul, ori cu soţia, ori cu subalternul. Şi suntem destul de plictisiţi. Acum, în loc ca tinerii, cuplurile să se plimbe de mână pe plajă, ei stau la masă butonând fiecare telefonul mobil şi dacă scot o vorbă la două ore, atunci e o comunicare perfectă! Complicată situaţie!”, a afirmat Murad.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră