Deputatul Remus Cernea îl dă în judecată pe Gigi Becali

23 Aug 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Deputatul Remus Cernea îl dă în judecată pe Gigi Becali

Este vorba despre o emisiune în care s-au discutat, printre altele, despre "caracterul presupus ştiintific al unor lucrări presupuse a fi elaborate în închisoare de către deţinuţi care, astfel, au reuşit să iasă din închisoare mai devreme", conform deputatului.

"Mi-am exprimat opinia asupra calitatii de lucrare stiintifica a respectivei carti (George Becali - editura Saeculum, Bucuresti, 2014). Astfel, am apreciat, principial vorbind, ca nu cred ca poate fi considerata ca fiind stiintifica o lucrare in care autorul doar isi afirma credinta. Este de notorietate faptul ca domnul Becali nu este teolog, iar lucrarea semnata de domnia sa ar fi trebuit sa corespunda unor criterii specifice, care nu sunt usor de atins in absenta unei calificari in domeniul respectiv", afirmă Cernea, conform paginii sale de Facebook.

Deputatul mai spune că în cadrul emisiunii respective, difuzată pe 7 iulie, Gigi Becali a intervenit în direct. Finanţatorul Stelei a avut o reacţie "extrem de violentă". Conform deputatului, Becali a proferat "atacuri la persoană şi ameninţări cu violenţa fizică" la adresa sa.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră