Raed Arafat promite că va ajuta familiile victimelor din elicopterul SMURD prăbușit în Republica Moldova

03 Iun 2016 | scris de Cristi Ionescu
Raed Arafat promite că va ajuta familiile victimelor din elicopterul SMURD prăbușit în Republica Moldova

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că Guvernul o să fie alături de copiii și familiile victimelor tragediei aviatice SMURD și o să le fie oferit sprijin de durată.

"Am reușit să vorbesc cu toate familiile. Cu siguranță nu-i lăsăm singuri. O să fim alături de ei și după această fază a tragediei, înmormântările. Copiii și familiile lor vor rămâne în atenția noastră. Sunt mai multe moduri. Vor fi anunțate la timp. O să fie mai multe modalități de ajutor din partea MAI și Ministerului Muncii. Premierul a dat mai multe dispoziții în aces. O să fie un sprijin de durată, nu doar de moment", a declarat jurnaliștilor secretarul de stat Raed Arafat.

El a spus că o echipă de experți investighează cauzele accidentului. În ceea ce privește piloții, Raed Arafat a spus că sunt piloți cu experiență.

"Sunt piloți cu experiență. Comandantul aeronavei, spun colegii, niciodată nu risca, nciodată nu lua decizii riscante și chiar dacă se întâlnea cu o decizie mai dificilă se întorcea. Asta o confirmă directorul Aeroportului Iași", a declarat Raed Arafat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră