Primar, dus la poliție, după ce a rănit cu cuțitul un tânăr care ar fi refuzat bani pentru a-l vota

09 Iun 2024
Primar, dus la poliție, după ce a rănit cu cuțitul un tânăr care ar fi refuzat bani pentru a-l vota

Un primar în funcție și candidat pentru un nou mandat a ajuns la Poliție, după ce a avut un incident cu un tânăr care i-ar fi refuzat banii pentru a-l vota.

Conform stiripesurse.ro, primarul comunei Băneasa din județul Constanța ar fi oferit bani unui tânăr pentru a primi votul lui. Tânărul ar fi refuzat oferta, replicându-i că ”dorește condiții de trai omenești”.

În cearta iscată, edilul, enervat, ar fi scos cuțitul și l-ar fi rănit pe tânărul alegător, rupându-i tricoul.  Poliția i-a ridicat pe amândoi, ducându-i la audieri.

Incidentul a avut loc la ora 09.30 în fața secției 380 din satul Făurei, comuna Băneasa, potrivit viceprimarului localității, Eleonor Blăgan. 

Satul Făurei din județul Constanța este unul dintre cele mai sărace sate din Dobrogea. Oamenii sunt amărâți, fără potențial financiar, nu au locuri de muncă și de ani buni nici alimentare cu apă.

Peste 1000 de suflete, fără potențial financiar, își duc traiul de pe o zi pe alta, locuind în case dărăpănate, fără garduri și fără un acoperiș sigur deasupra capului. Tot despre acești locuitori ai satului se spune că nu au plătit niciodată taxe și impozite pentru că sunt amărâți și nu au locuri de muncă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră