Barza vine cu Poliţia Rutieră! Ce s-a întâmplat în traficul infernal, din zona Lujerului

15 Noi 2016 | scris de Mara Răducanu
Barza vine cu Poliţia Rutieră! Ce s-a întâmplat în traficul infernal, din zona Lujerului

 

„Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată.

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă. Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici. Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital. Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri“, este mesajul postat de oficiali ai Poliţiei Române pe pagina de facebook. 

Echipajul Brigăzii Rutiere a fost alertat astăzi, în jurul orei 15.00, de o femeie care le-a spus că o gravidă are nevoie urgentă de ajutor şi a intrat în travaliu în maşina condusă de soţul ei. Poliţiştii au dirijat iniţial traficul, blocat la acea oră în intersecţia de la Lujerului, iar apoi au escortat maşina în care se afla gravida până la spitalul Filantropia din Capitală. Cu aproximativ zece minute înainte să ajungă la maternitate, femeia a născut, în maşină, o fetiţă de patru kilograme, perfect sănătoasă.

De altfel, copilul a primit nota maximă la naştere. Potrivit medicilor de la Spitalul Filantropia, tânăra mămică are 27 de ani şi este din comuna Ştefăneşti, judeţul Ilfov. Ea nu era pacienta spitalului. Medicii au preluat-o imediat pe mamă, a fost tăiat cordonul ombilical, iar fetiţa a fost dusă în secţia de nou născuţi, potrivit news.ro. 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră