Percheziții de amploare în București, Călărași și Ilfov. Sunt vizați suspecți de evaziune fiscală în transporturi

20 Noi 2015 | scris de Veronica Micu
Percheziții de amploare în București, Călărași și Ilfov. Sunt vizați suspecți de evaziune fiscală în transporturi

Poliția Română efectuează, în această dimineață, 20 de percheziții, în județele Călărași și Ilfov și în București, la locuințele unor persoane bănuite că ar fi prejudiciat statul prin intermediul unor firme de transport, înregistrând în contabilitate achiziții fictive de combustibil.

"Din investigații a rezultat că, în perioada iunie-noiembrie 2015, prin utilizarea la domiciliu sau în alte spații a unor sisteme informatice, cei în cauză ar fi emis documente financiar-contabile false, pe care le-ar fi distribuit agenților economici prin intermediul unor persoane de legătură, cauzând astfel pagube importante bugetului de stat", informează un comunicat al IGPR.

Sunt vizate persoane bănuite de evaziune fiscală, care ar fi evidențiat cheltuieli fictive privind consumul de combustibil în actele contabile ale unor societăți comerciale din Călărași, Ilfov și București, cu obiect de activitate transporturi interne și internaționale.

Perchezițiile, efectuate în baza autorizațiilor emise de Tribunalul Călărași, au ca scop identificarea și ridicarea de bunuri și înscrisuri necesare documentării activității infracționale a persoanelor bănuite și stabilirii prejudiciului cauzat. (V.M.)

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră