Patriarhia are un nou purtător de cuvânt. Biserica promite ”înnoirea comunicării”

17 Noi 2015 | scris de Marina Constantinoiu
Patriarhia are un nou purtător de cuvânt. Biserica promite ”înnoirea comunicării”


Fostul purtător de cuvânt, consilierul patriarhal Constantin Stoica, își continuă activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române .
Patriarhia anunță, într-un comunicat, că la începutul lunii decembrie intenționează să organizeze o întâlnire neoficială cu toți colaboratorii din media ai Patriarhiei Române.
Noul purtător de cuvânt promite o înnoire a comunicării, promptitudine și implicare mai mare a Bisericii în zona comunicării.
”Dorim să ne extindem echipa de comunicare, inclusiv prin cooptarea unor buni comunicatori. Suntem, ca să spun așa, în fața unui nou început”, a declarat marți Bănescu, pentru Agerpres.
El a precizat că aceasta a fost inițiativa Patriarhului Daniel.
”Evident, a fost o schimbare necesară, probabil că trebuia făcută de mai demult. Orice înnoire e binevenită atunci când nu trece mult timp de așteptare. Schimbarea unei persoane nu înseamnă vinovăția persoanei precedente. Dar înnoirea e mereu firească”, a precizat Bănescu.
El a menționat că se lucrează la noua strategie, care urmează să fie supusă unei dezbateri la nivelul Patriarhiei. ”Aceasta va presupune inclusiv organizarea, din când în când, cu o anumită ritmicitate, a unor conferințe de presă la care să participe și Părintele Patriarh”, a mai spus Vasile Bănescu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră