Olguţa Vasilescu a primit un mesaj misterios. A fost o capcană întinsă primarului Craiovei?

21 Sep 2016 | scris de Mara Răducanu
Olguţa Vasilescu a primit un mesaj misterios. A fost o capcană întinsă primarului Craiovei?

Ioana Cleopatra Şipoteanu, judecătorul de la Tribunalul Bucureşti, a decis anularea unor probe din cursul urmăririi penale efectuate în dosarul în care primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, este acuzată de luare de mită, folosirea autorităţii sau influenţei şi spălare de bani. Instanţa a eliminat din rechizitoriu denunţul, declaraţii de martori şi o interceptare ambientală stabilind ca acestea au fost obţinute nelegal. Decizia judecătorilor nu este însă definitivă. Procurorii pot face contestație la Curtea de Apel București.

Tribunalul Bucuresti a constatat, marti 20 septembrie 2016, nelegalitatea rechizitoriului si grave nereguli comise. Astfel, Tribunalul Bucuresti a stabilit ca DNA i-a incalcat dreptul la aparare Lieie Olguta Vasilescu. De asemenea, judecatorul de camera preliminara a eliminat din rechizitoriu denuntul si declaratii de martori, pe motiv ca acestea au fost luate nelegal. Tot nelegala este si o interceptare ambientala pe care DNA a folosit-o pentru a incerca sa o execute pe Lia Olguta Vasilescu.

 

„Aseara, tarziu, am primit acest mesaj. Am crezut ca vreun amic imi face o gluma. Dimineata, am luat dosarul de la DNA si am vazut acolo ca numarul de telefon apartine, intr-adevar, denuntatorului Petru Becheru. Ce scenarii mai brodeaza mintea lui bolnava? Sau cine il pune sa dea astfel de mesaje, eventual pentru a arata ca acest dosar este pornit de la vreo " intelegere" intre mine si el? Cineva a luat-o atat de tare pe coaja si se gandeste sa arunce in curtea mea toata aceasta farsa judiciara? Dimineata mi-am consultat avocatul si voi formula plangere contra acestui individ care ma hartuieste zilnic, in spatiul public, si mai nou vrea sa se traga de sireturi cu mine. Revin cu intrebarea: daca denuntatorul arata asa, cum e procurorul care m-a trimis la inchisoare pe baza scenariilor unui om care necesita urgent o evaluare psihiatrica?“, a postat Olguţa Vasilescu pe contul său de socializare. 

 

olguta vas b

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră