Olandezul suspectat că a ucis fetiţa de la Gura Şuţii s-ar fi sinucis

23 Sep 2019
Olandezul suspectat că a ucis fetiţa de la Gura Şuţii s-ar fi sinucis Galerie foto (2)

Olandezul suspectat de uciderea fetei de 11 ani din Dâmbovița s-a sinucis, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliția română.

Informația a fost transmisă autorităților române de cele din Olanda, precizează sursa citată.

Surse din cadrul Poliției Române au precizat că bărbatul - Johannes Visscher - s-a sinucis, scrie şi hotnews.ro.

Informaţia este transmisă de mai multe instituţii media din România, dar precizările privind modul în care acesta s-ar fi sinucis diferă. 

Fetiţa de 11 ani din localitatea Gura Suţii, care vineri nu s-a mai întors acasă de la şcoală, a fost găsită duminică, moartă. Anchetatorii au anunţat că fetiţa a fost ucisă în aproximativ 30 de minute din momentul răpirii.

Mihaela Adriana Fieraru a dispărut pe drumul de la şcoală către casă, trupul său, cu urme de violenţă, fiind găsit în nişte tufişuri în afara localităţii.

Procurorul de caz a indicat duminică, într-o conferinţă de presă, că, potrivit datelor existente, la momentul sesizării organelor penale fetiţa nu  mai era în viaţă.

Maşina cu care a fost răpită fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii găsită moartă la două zile de la dispariţie a fost verificată de criminalişti. De asemenea, la apartamentul închiriat de bărbatul suspectat în acest caz au avut loc percheziţii, relatează News.ro.

Totodată, imagini cu maşina în care apare şi fetiţa au fost preluate de camerele de supraveghere de la Primăria localităţii.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, declara la Digi 24 că principalul suspect în cazul uciderii fetiței de 11 ani a mai fost anchetat pentru infracțiuni sexuale și cu violență.

 Parchetul anunţase că bărbatul este urmărit penal pentru trei infracțiuni - omor calificat, lipsire de libertate prin răpire și agresiune sexuală. Olandezul a plecat sâmbătă din România.

UPDATE

Șeful Poliției Românie, Liviu Vasilescu, a declarat, pentru Antena 3, că poliția a contactat cetățeanul olandez sâmbătă la ora 19:30, iar acesta a confirmat că a fost prezent în Dâmbovița în scopuri turistice. Șeful poliției a mai declarat că, probabil, cetățeanul olandez se afla pe aeroportul din Amsterdam în timpul convorbirii telefonice.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră