O șoferiță de 24 de ani a provocat un accident TRAGIC în județul Constanța

21 Iun 2015
O șoferiță de 24 de ani a provocat un accident TRAGIC în județul Constanța
O persoana a murit ți alte cinci au fost grav rănite, într-un accident rutier petrecut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în județul Constanța, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu, pe DN2A.

Potrivit Serviciului Politiei Rutiere Constanta, din cauza neatentiei, o soferita in varsta de 24 de ani a patruns cu rotile de pe partea dreapta a masinii pe acostamentul din piatra al soselei, pierzand controlul directiei. A intrat apoi pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autovehicul condus regulamentar din sens opus. In urma coliziunii, masina condusa de tanara de 24 de ani a parasit soseaua si s-a rasturnat pe camp.

Pentru scoaterea victimelor a fost necesara interventia echipajului de descarcerare al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea.

Un barbat in varsta de 30 de ani care se afla in dreapta tinerei a murit, iar soferita si doi pasageri au fost raniti. Alte doua persoane, din al doilea autoturism implicat in accident, au fost si ele ranite.

Cei cinci raniti au suferit politraumatisme si au fost transportati cu ambulanta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră