O poveste incredibilă: părinții și-au găsit fata care fusese răpită de dădaca ei în urmă cu 50 de ani

29 Noi 2022
O poveste incredibilă: părinții și-au găsit fata care fusese răpită de dădaca ei în urmă cu 50 de ani
O femeie din SUA despre care se presupune că a fost răpită de babysitter cu mai bine de 50 de ani în urmă a avut o reuniune emoționantă și fericită cu familia ei natală în weekend, anunță Global News.

Potrivit unui raport de la postul de știri WCIV, Melissa Highsmith a fost găsită de familia ei cu ajutorul unui test ADN și asistență poliției.

Melissa avea doar 22 de luni când ar fi fost răpită în august 1971 de o dădacă pe care mama ei a găsit-o după ce a scos un anunț în ziar în care cerea ajutor pentru îngrijirea copiilor.
Mama biologică a Melissei, Alta Apantenco, era o mamă singură care lucra cu normă întreagă în Fort Worth, Texas, și avea nevoie de cineva care să aibă grijă de fiica ei.
ABC News relatează că, din moment ce Apantenco trebuia să fie la serviciu, colega ei de cameră era acolo pentru a o saluta pe babysitter, pe care Apantenco o angajase la telefon, dar nu o întâlnise niciodată.

Dădaca, care s-a identificat sub numele de Ruth Johnson, trebuia să o ia pe Melissa pentru ziua respectivă. Dar ea nu s-a întors niciodată cu copilul și nu a putut fi contactată.

Melissa a fost raportată dispărută la poliție, dar poliția la acea vreme a spus că nu a descoperit nicio dovadă că a fost rănită. În schimb, relatează ABC, poliția a spus că speră că oricine avea Highsmith avea grijă de ea.

Familia natală a Melissei a împărtășit pentru NBC News că Apantenco s-a confruntat cu ani de acuzații din partea poliției că și-ar fi ucis fiica și a acoperit crima.

Familia Melissei a spus că nu a încetat niciodată să o caute, iar diligența lor a dat roade chiar săptămâna trecută, când rezultatele unui test ADN au legat familia lor de copiii Melissei.
Familia a spus că l-a convins pe tatăl Melissei să facă un test ADN 23andMe. Când rezultatele testelor au revenit pe 22 noiembrie, a existat o potrivire de 100% cu cei trei copii ai lui Highsmith.
„Una dintre surorile noastre și-a numit fiica – cea mai mică – și fiica ei ne-a condus la mama ei”, a declarat Jeff Highsmith, fratele mai mic al Melissei, pentru Fox News Digital.
„Am luat o cafea cu ea în noaptea de Ziua Recunoștinței și, când m-am uitat la ea, am știut. Știam”, a spus Jeff, adăugând că „nu și-a putut lua” ochii de la Highsmith pentru că ea arăta „la fel ca” mama lui.

În mod uimitor, Melissa – care acum se numește Melanie Brown, dar se gândește să-și schimbe numele înapoi în Melissa – a fost crescută la 10 minute de blocul unde a dispărut.

Personalul de la KTVT din Fort Worth s-a așezat cu Melissa și părinții ei biologici în weekend, în timp ce aceștia răsfoiau fotografii vechi ale bebelușilor.

„Este copleșitor, dar în același timp este cel mai minunat sentiment din lume”, a spus Melissa, adăugând că a întrebat-o pe femeia care a crescut-o despre situație și a confirmat că ea este copilul dispărut Melissa.
Familia Highsmith, împreună cu zeci de susținători, sărbătoresc vestea bună într-un grup de Facebook creat pentru a-și găsi membrul dispărut al familiei.

Luni nu a fost clar imediat ce s-a întâmplat cu dădaca sau dacă femeia care a crescut-o pe Highsmith a fost aceeași persoană despre care se crede că a răpit-o.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră