Năstase, primele declarații după scandalul de la Fed Cup: Da, i-am zis curvă, Să mă trimită la pușcărie, nu-mi pasă!

24 Apr 2017
Năstase, primele declarații după scandalul de la Fed Cup: Da, i-am zis curvă, Să mă trimită la pușcărie, nu-mi pasă!

Ilie Năstase a răspuns curiozității tabloidului britanic Daily Mirror, curios să-i afle reacția, după scandalul provocat sâmbătă, la meciul din Cupa Federației, disputat de reprezentatele noastre cu cele ale Marii Britanii.

Tensiunea meciului dintre Sorana Cîrstea  și Johanna Konta l-a afectat pe capitanul nejucător al echipei României, Ilie Năstase. Initial, el s-a certat cu arbitrul de scaun, care l-a trimis în tribune. De acolo, a înjurat-o pe jucatoarea britanică, și pe antrenoarea acesteia. Konta a început să plângă și a cerut întreruperea partidei pentru limbaj ofensator.

"Am încercat doar să apăr interesele fetei mele (Sorana Cârstea - N.R.). Jucătoarea din Anglia (Johanna Konta - N.R.) a părăsit terenul, fără a cere permisiune şi, recunosc, atunci i-am zis că e o curvă. Ea tot încerca să facă publicul să tacă, dar nu eram la opera, ci la un meci de tenis", a declarat, în rafale, Năstase pentru tabloidul britanic.

"N-am nevoie de acest rahat. Am 40 de ani. Nici măcar nu sunt plătit pentru faptul că sunt căpitan nejucător. Nu dau doi bani ("I don’t’ give a sh*t") dacă mă vor amenda sau dacă nu mi se va mai permite să stau pe scaunul căpitanului nejucător", a continuat Năstase.

"Nu regret și mă pot trimite și la închisoare dacă asta vor - nu-mi pasă. Sunt invitat de All England Club în fiecare an la Wimblendon. Probabil anul acesta nu mă mai vor invita, dar nu-mi pasă. Amintiți-vă că am fost numărul unu (în clasamentul jucătorilor profesioniști de tenis - ATP) și nu este bine pentru tenis dacă te descotorosești de un fost număr unu", a încheiat Năstase declarația pentru Daily Mirror.


 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră