Mogul media: de la ce vârstă ar trebui copiii să decidă pentru ei să-și schimbe sexul?

30 Noi 2022
Mogul media: de la ce vârstă ar trebui copiii să decidă pentru ei să-și schimbe sexul?

Mogulul multimedia Charlamagne Tha God a respins premisa conform căreia este „transfob” să te opui acordării de tratament medical copiilor care se identifică ca fiind de sex opus, numind-o un opritor de conversație.

A existat o dezbatere din ce în ce mai mare cu privire la faptul dacă minorii ar trebui să primească blocante ale pubertății sau să fie supuși unei intervenții chirurgicale care ar putea avea efecte pe termen lung și consecințe nedorite, în special pentru cei care decid în cele din urmă să nu-și finalizeze tranziția. Activiștii în favoarea a ceea ce ei numesc „îngrijirea de afirmare a genului” pentru copii i-au etichetat pe cei care sunt împotriva ei drept „transfobi”, anunță Fox News.

Charlamagne a spus că există o „dezbatere legitimă de purtat”.

„Lucruri de genul ăsta mă deranjează pentru că parcă nici nu ne permitem să avem conversația”, a declarat Charlamagne pentru Fox News Digital într-un interviu exclusiv. „Ca, doar pui aceste etichete pe oameni. De parcă sunt transfob pentru că simt că, știi, folosesc doar puțin bun simț aici.”

„Există anumite lucruri pe care minorii nu le pot face pentru că sunt minori. Așa că nu te gândești la ceva atât de mare precum schimbarea genului, nu ar trebui să aștepți până la 18 ani? Faptul că oamenii nici măcar nu pot avea un conversația despre asta fără a eticheta pe cineva transfobic este foarte, foarte, foarte, foarte ciudată pentru mine, pentru că nu e ca și cum acești oameni spun: „Nu, nu vrem pe nimeni să treacă în tranziție”, știi, sau „a fi trans este greșit”. Ei spun pur și simplu: „Hei, lăsați acești minori să aștepte până la o anumită vârstă”. Este foarte demn de o conversație”, a spus Charlamagne.

El a continuat: „Și cred că îi înșeli pe acei copii fără a avea conversația, ca și cum ai închide lucrurile. De exemplu, să venim cu toții la masă și să vorbim despre asta și să discutăm despre aceste lucruri... Nu ar trebui să Doar etichetați pe cineva „transfob” pentru că spune: „Hei, omule, cred că aceasta este o decizie importantă pe care o ia un copil și poate ar trebui să aștepte până când devin mai mari”. Ca, asta e doar bunul simț pentru mine. Dar știi, cine sunt eu să judec."

Fox News Digital a întrebat co-gazda „Breakfast Club” despre gândurile sale despre reacțiile pe care le-a primit Dave Chappelle în ultimele luni. Anul trecut, Chappelle a fost acuzat de transfobie din cauza glumelor pe care le-a făcut în specialul său Netflix „The Closer”, iar în noiembrie, criticii l-au atacat pe comediant din cauza monologului său „SNL”, despre care se spune că a traficat cu antisemitism.

„Atâta timp cât sunt în viață, comedianții au jignit întotdeauna cu comedia”, a spus Charlamagne. "Cred că comedianții au fost întotdeauna ofensatori. Și, știi, când te uiți la asta, unii oameni li se pare amuzant, alții îl consideră ofensator. Acesta a fost întotdeauna, știi, modul comedianților."

În ceea ce privește dacă indignarea criticilor lui Chappelle a fost justificată, Charlamagne a văzut nuanța în controversă.

„Sunt întotdeauna tipul de persoană care văd ambele părți. Și ceea ce vreau să spun prin asta este că nu sunt din nicio comunitate. Nu sunt evreu. Și nu sunt trans. Deci, dacă mă uit la ceva, eu" Mă uit literal la asta din perspectiva este atât de amuzant sau nu. Deci ceea ce este amuzant pentru mine ar putea fi jignitor pentru altcineva. Și dacă acea persoană îmi spune că ceea ce mi se pare amuzant este jignitor, nu le pot spune că greșește . Și nu încerc – nu voi încerca să-i conving că, știi, ceea ce tocmai am văzut a fost amuzant”, a spus Charlamagne.

„Ceea ce îmi place să fac este să pun întrebări”, a spus Charlamagne la Fox News Digital. „Când am văzut oameni spunând: „Omule, Dave Chappelle normalizează antisemitismul”, pun întrebări. Am spus: „Ei bine, cum a făcut el? Pentru că vreau să știu”. Pentru că nu vreau ca nimeni să facă astfel de greșeli. Nu vreau să văd pe nimeni rănit. Știi, eu nu cred în bigotism. Sunt un negru în America. Mă ocup de rasism. Eu să mă ocup de bigotismul. Nu-mi place nimănui. Nu-mi pasă dacă este comunitatea LGBTQ, comunitatea evreiască, știi, oricine. Nu vreau ca nimeni să aibă de-a face cu asta. Așa că pun întrebări. Și când oamenii îmi spun de ce simt că normalizează antisemitismul. De genul „Oh, înțeleg.” Dar când oamenii îmi spun și de ce au simțit că a fost amuzant, înțeleg și asta.”

„Așa că nu pot spune, știi, nu există așa ceva ca critica să nu fie justificată. Ca și cum critica este subiectivă. Toată lumea are dreptul să critice și toată lumea vede lucrurile, știi, și într-un mod diferit... Gândul meu despre asta Toată lumea are dreptul la părerea sa despre această piesă de artă pe care a prezentat-o ​​lumii”, a adăugat el.

Charlamagne, care găzduiește programul Comedy Central „Hell Of a Week”, a aruncat o lovitură către cei care alimentează cultura anulării, pe care el ar descrie-o drept „cultură ultraj”, în legătură cu ceva cu care nu sunt de acord.

„De fapt, cred că este slab”, a spus Charlamagne. "Nu-ți dai ocazia de a avea o dezbatere sănătoasă. Nu-ți dai ocazia de a avea o conversație sănătoasă. De parcă ai anula pe cineva pentru ceva ce a spus? Ca să avem o conversație despre asta."

„Acum, nu mă înțelege greșit. Există lucruri despre care poți spune că este doar periculos, știi, care pot face oameni răniți, care pot face oameni uciși. Asta e diferit. Dar dacă este doar o diferență de opinie, hai să avem conversația”, a continuat el.

Pe tema Big Tech, Charlamagne a cerut reglementarea rețelelor sociale, argumentând că „nu ar trebui să vi se permită să intrați online” și „răspândiți minciuni și propagandă”. El a subliniat recentul haos de pe Twitter, în care politica lui Elon Musk permitea oricui să plătească pentru un cec albastru, care de atunci a fost oprit, a dus la uzurparea de identitate virală a unor persoane publice și companii.

„Ce oprește pe cineva să imite un lider mondial și să arunce ceva mult mai odios, care provoacă o adevărată confuzie”, se întrebă Charlamagne. "Deci, da, cred că ar trebui să existe reguli și reglementări pentru rețelele sociale. Este o platformă de difuzare. Nu există o platformă de difuzare în această țară care să nu fie reglementată. Rețelele de socializare nu ar trebui să fie o excepție."

Gazda de radio și-a dat din umeri îngrijorările legate de faptul că libertatea de exprimare a fost înăbușită, spunând lui Fox News Digital: „Întotdeauna au existat consecințe asupra lucrurilor care îți ies din gură, cum ar fi dacă primești sau nu o amendă sau un pumn în față. ."

„Vă uitați la acești oameni de pe YouTube care au aceste platforme de difuzare și sunt dați în judecată pentru că au pierdut milioane de dolari pe care nu îi au. Vedeți ce s-a întâmplat cu Alex Jones. Nu i s-ar fi întâmplat asta. Jones dacă ar trebui să respecte reglementările regulate pe care un radiodifuzor ar trebui să le respecte”, a spus Charlamagne.

Fox News Digital a subliniat apoi suprimarea de către Twitter și Facebook a raportărilor New York Post despre laptopul lui Hunter Biden în timpul alegerilor prezidențiale din 2020, întrebându-l pe Charlamagne dacă are îngrijorări cu privire la faptul că Big Tech îi va reduce la tăcere pe cei care spun adevărul, ceea ce a râs inițial.

"Încă ești New York Post. Ce s-a întâmplat cu punctele de comunicare? De exemplu, New York Post nu are New York Post com. de puncte? Tu ești New York Post!" exclamă Charlamagne. „Citesc New York Post în fiecare dimineață și până în ziua de azi. Puteți direcționa oamenii către New York Post dot com. Nu trebuie să fiți pe rețelele de socializare. Rețelele sociale nu sunt sfârșitul tuturor, fiți tot... Noi” lasă rețelele sociale să conducă atunci când realitatea este că rețelele sociale ar trebui să urmeze, mai ales când ești un mare canal de știri tradițional. Dacă ești un New York Post, dacă ești un FOX, CNN sau MSNBC, de ce urmărești rețelele sociale media? Ar trebui să puteți prelua acea poveste, să o puneți pe New York Post și apoi toți cei de pe rețelele de socializare ar trebui să ia acea poveste și să o transmită pe rețelele de socializare. Așa că puteți bloca New York Post, dar nu puteți bloca pe toată lumea vorbind despre conversație și împărtășind povestea.”

Abia la interviu, Charlamagne a aflat că Twitter a blocat oamenii să împărtășească povestea Hunter Biden a Postului în tweet-uri și mesaje directe.

"Oh, nu știam asta. N-am știut niciodată asta. Wow", a reacționat un Charlamagne uluit.

"Nu cred că ar trebui să blochezi propriul canal de știri. Nu cred", a spus el. „Dacă este o știre reală, ca o publicație ca Postul, sunt sigur că și-a făcut diligența cuvenită cu această poveste, pentru că nu vor raporta nimic pentru care, știi, ei știu că pot fi trași la răspundere pentru . Dacă este un serviciu de știri real, asta este doar, asta este doar—da, este greșit. Asta nu ar trebui să se întâmple."

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră