Militar francez din cadrul trupelor NATO detașate în România găsit mort într-un hotel din București

06 Noi 2022
Militar francez din cadrul trupelor NATO detașate în România găsit mort într-un hotel din București

Un cadru militar în vârstă de 41 de ani a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât în Hotelul Pullman din București. Acesta a fost descoperit de menajera care venise să facă curat în cameră. Încăperea era încuiată din interior ceea ce duce la ideea unei sinucideri.

Polițiștii nu ar fi indentificat urme de forțare a ușii de acces din camera de hotel iar în interior nu ar fi observat urme de răvășire.

Militarul, împreună cu alți camarazi care erau dislocați la baza Cincu, s-ar fi cazat la hotel la data de 3 noiembrie, camerele fiind rezervate până pe data de 3 ianuarie 2023.

Medicii de la SMURD au intervenit imediat ce au ajuns la locul incidentului, dar nu au mai putut să facă absolut nimic pentru bărbat el fiind decedat încă dinaintea sosirii cadrelor medicale.

Poliția română va deschide o anchetă pentru a descoperi cauzele care au dus la tragicul eveniment.

Acest incident vine la câteva zile după ce mai mulți militari străini s-au plâns în repetate rânduri de condițiile de cazare și mâncarea de la baza Cincu. Cu toate acestea autoritățile au transmis că nu este responsabilitatea lor de a stabili aceste detalii ale membrilor armatelor care au fost relocate în România conform documentelor oficiale.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră