Mihaela Buzărnescu a pornit o campanie umanitară: ajută 2 bătrâni singuri și generează o provocare (video)

30 Ian 2023
Mihaela Buzărnescu a pornit o campanie umanitară: ajută 2 bătrâni singuri și generează o provocare (video)

Jucătoarea româncă de tenisâ, Mihaela Buzărnescu, a ales să facă un gest de mare umanitate și a ajutat o familie cu posibilități financiare extrem de reduse. Ea a mers cu ajutoare 2 bătrâni care locuiesc în condiții paupere într-un sat de lângă Alba-Iulia.

"Acum câteva săptămâni am postat un story pe care îl văzusem pe social media și m-a marcat enorm și am spus, am promis că voi ajunge la domnul Zaharia și iată-mă că am venit", a spus Mihaela Buzărnescu.

Ea a mers cu plasele încărcate la domnul Zaharia și la soția acestuia. "Pozele vorbesc de la sine, fără alte cuvinte în plus. Am promis că voi ajuta cât pot și cum pot. Doresc doar ca și alții să poată ajuta.

Sper ca prin cât mai multe reshare-uri pe conturile voastre, să ajungă la cât mai multe persoane ce pot face un bine. Nu fac nicio reclama!!!!", a scris Mihaela Buzărnescu pe Instagram, publicând deasemenea o serie de imagini din care se vede în ce condiții groaznice locuiește bătrânul respectiv.

Casa sărăcăcioasă și înfrigurată dovește traiul greu al bătrânilor abandonați de autorități și, poate, chiar și de soartă în România.Serviciile sociale încă nu sunt prezente în satele greu accesibile, iar bătrânii se văd neputincioși în fața sărăciei, bolilor și vitregiilor naturii. Ajutoarele de la guvern nu reușesc să ajungă în toate colțurile țării, la oamenii care au mai mare nevoie de ele.

Buzărnescu provoacă urmăritorii săi să-i urmeze exemplu, iar oamenii cu posibilități să dea o mână de ajutor oamenilor sărmani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Buzarnescu (@miki.buzarnescu)

 

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră