Microbuz cu soldați americani de la baza Deveselu s-a răsturnat pe Centura municipiului Caracal

30 Noi 2023
Microbuz cu soldați americani de la baza Deveselu s-a răsturnat pe Centura municipiului Caracal

Un microbuz în care se aflau șapte persoane, soldați americani la baza militară din zonă, s-a răsturnat pe Centura municipiului Caracal miercuri seara, 29 noiembrie.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Caracal.

„La data de 29 noiembrie 2023, în jurul orei 18:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Caracal.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un autoturism de 8+1 locuri, în care se aflau 7 persoane, la intersecția VO6G cu Drumul Comunal 147, din municipiul Caracal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, cinci persoane, pasagere în autoturism, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul municipal Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Potrivit IPJ Olt, șoferul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, urmând a fi înaintate unității de parchet competentă cu soluționarea cauzei.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră