Mentorul tinerilor din SUA declarație controversată: viitoarele familii ar trebui să demonstreze că au suficienți bani pentru a primi aprobarea de a da naștere unui copil

30 Noi 2022
Mentorul tinerilor din SUA declarație controversată: viitoarele familii ar trebui să demonstreze că au suficienți bani pentru a primi aprobarea de a da naștere unui copil

Un celebru prezentator de talk-show, Dr. Phil, a găzduit marți o dezbatere aprinsă asupra suprapopulării, un invitat declarând că „oamenilor săraci” nu ar trebui să li se permită să se reproducă, anunță Fox News.

Gazda talk-show-ului l-a prezentat pe creatorul de conținut YouTube și mentorul de tineret Anton Daniels, arătând clipuri cu el în care își explică părerile despre procreare.

„Nu cred că oamenii săraci ar trebui să aibă copii. A avea copii atunci când nu ai bani creează mai multe probleme copiilor și societății în general, și să fim sinceri – clasa de mijloc și, mai important, oamenii bogați sunt cei care sunt acum responsabil de plata pentru copiii oamenilor săraci”, a spus el în materialul video.

„Știu că este un adevăr nepopular, dar cred că fiecare persoană ar trebui să treacă un test care să demonstreze că este demnă de venit înainte de a avea copii”, a adăugat el.

În fața publicului live, Daniels a spus: „Este important să recunoaștem că oamenii care au majoritatea copiilor sunt cei care nu ar trebui să aibă copii, iar apoi asta devine o povară pentru oamenii care au efectiv resurse. ." El a susținut că redistribuirea acestor resurse duce la ca America să devină o „societate socialistă”.

Mai târziu, în cadrul emisiunii, în timp ce membrii grupului au dezbătut dacă unele forme de control al nașterii pe termen lung, cum ar fi steriletul cu cupru, ar putea ajuta oamenii să-și controleze reproducerea în mod mai responsabil, Daniels a sugerat că acele tipuri exacte de oameni ar fi prea iresponsabili pentru a le îngriji în primul rând. loc.

"Ai intrat vreodată într-un magazin alimentar și ai văzut o doamnă cu o bonetă pe cap cu opt copii mergând în spatele ei? Crezi că ea este responsabilă? Crezi că ea chiar ia în considerare ceea ce ar trebui să facă în mod responsabil?" el a intrebat. "Crezi că nu se află în locuința Secției 8? Nu crezi că plătim pentru ea pentru a-și găzdui copiii, care probabil va crește și va fura roțile de pe mașina mea?"

El a spus că oamenii menționați mai sus ajung apoi să folosească resurse costisitoare „fie că este vorba de închisorile pe care le-am construit pentru ei, fie de serviciile sociale pe care trebuie să le creăm, și nu devin mai educați și fac lucrurile altfel, se înmulțesc. mai mult, asta se întâmplă.”

După ce o femeie care a crescut într-un orfelinat din Rusia s-a opus în lacrimi la retorica lui, Daniels i-a vorbit direct despre cum a crescut în „orașul interior” Detroit, vizavi de o „casă de crack” și a văzut direct ororile sărăciei.

„Tot ce văd acum este „Olimpiadiile victimelor”, nu îmi pare rău pentru tine. Nu îmi pare rău pentru nimeni și știi de ce nu îmi pare rău este pentru că văd asta în fiecare zi în comunitățile pe care le deservesc”, a spus el.

Dr. Phil a răspuns, de asemenea, glumând că propria lui familie era atât de săracă, „încât nu am putut acorda atenție - și nu am ajuns să fiu criminal, nu am ajuns să fiu pe listele guvernamentale. Nu poți. Doar mătură oamenii dintr-o singură lovitură și spune doar „pentru că nu ești privilegiat în copilărie sau părinții tăi nu au fost privilegiați, asta înseamnă că nu ar trebui să existe”.

Daniels a răspuns: „Ești o anomalie”, adăugând mai târziu, „majoritatea oamenilor care cresc așa cum ai descris tu, ajung într-o situație proastă”.

„Atunci trebuie să facem ceva pentru a-i pune pe o altă cale”, a răspuns Dr. Phil.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră