Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Bogdan Teodorescu - video

15 Iun 2022
Marius Tucă Show – ediție specială. Invitat: Bogdan Teodorescu - video

Războiul din Ucraina, ziua 112. „Dragă Emmanuel” vs. „Dragă Klaus” Președintele Franței, în vizită în România. Îl va vizita oare Macron și pe Zelenski? PSD anunță viziunea pentru noul model fiscal. Cât despre marea reformă a legilor securității naționale, ea stârnește pe zi ce trece, controverse dure. Ce vrei, țara te vrea agent!? De securitate.

Stop joc! Timp să fie, că avem ce dezbate! Politologul Bogdan Teodorescu face, împreună cu Marius Tucă, o analiză pertinentă, completă și complexă, a informațiilor și a evenimentelor care stârnesc adevărate breaking news-uri.

Care sunt implicațiile și scenariile din spatele vizitei lui Emmanuel Macron? Cum vede președintele Franței o eventuală întâlnire între Zelenski și Putin? România pare să fie mai vizibilă ca oricând, dar are și un cuvânt de spus la masa întâlnirilor și a negocierilor? Cum, când și cine va avea curajul să facă o reformă adevărată în zona serviciilor?

O discuție cu toate armele pe masă - și cu negocieri aprinse - între Bogdan Teodorescu și Marius Tucă, despre o lume în care câștigă nu întotdeauna cel mai puternic, ci cel care are cei mai puternici aliați.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă - https://www.facebook.com/mariustuca.ro - și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Alte stiri din Marius Tucă Show

Ultima oră