Ministrul Bostan, condamnat și de Consiliul Național al Rectorilor

30 Iun 2016 | scris de Cristi Ionescu
Ministrul Bostan, condamnat și de Consiliul Național al Rectorilor

Consiliul Național al Rectorilor, membru al Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, solicită demisia ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan.

"Cadrele didactice și sistemul educațional merită mai mult respect și apreciere din partea decidenților instituționali, precum și o finanțare pe măsura rolului fundamental pe care îl joacă în societate, lucru pe care domnul ministru Marius Bostan, ca membru al Guvernului, ar fi trebuit să îl aibă în vedere. CNR militează pentru un învățământ de calitate pentru toți copiii și tinerii din România, cu asigurarea egalității de acces și a echității, care să le asigure un viitor profesional și o viață personală împlinită. În acest context, nu putem înțelege și tolera ieșirea din cadrul constituțional, prin astfel de declarații iresponsabile, care sugerează renunțarea la caracterul gratuit al învățământului", se precizează în comunicat.

Atac la Bostan. Comisia pentru învățământ a Senatului solicită demisia ministrului Comunicațiilor

Consiliul Național al Rectorilor reprezintă 82 de universități din România, în care activează aproape 30.000 de cadre didactice și se solidarizează cu toți dascălii față de jignirile ministrului Comunicațiilor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră