La punctele de frontieră cu Ungaria: Verificarea documentelor durează între 90 și 120 de minute

17 Apr 2017 | scris de Magda Marincovici
La punctele de frontieră cu Ungaria: Verificarea documentelor durează între 90 și 120 de minute

 În punctele de frontieră de la Nădlac II şi Cenad este aglomeraţie, românii care se întorc la lucru în străinătate fiind nevoiți să aştepte chiar şi două ore pentru controlul documentelor.

La Nădlac II, timpii de aşteptare, potrivit aplicaţiei de pe site-u Poliţiei de Frontieră, ajung până la 90 de minute, însă unii şoferi au spus că au aşteptat chiar şi două ore.

Aceeași sursă arată că la Cenad, în judeţul Timiş, se aşteaptă 120 de minute, iar la Salonta, Borş şi Săcuieni oamenii sunt nevoiţi să stea la coadă 30 de minute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Mihaela Leş, pe sensul de ieşire din ţară au fost deschise nouă artere la Nădlac II. Se va putea lucra la această capacitate până la ora 23.00, când va fi ridicată interdicţia impusă de Ungaria pentru circulaţia automarfarelor, astfel că două artere vor fi rezervate transportului de mărfuri.

”Personalul a fost suplimentat în toate punctele de frontieră. Pentru că la Nădlac II se aşteaptă mult, le recomandăm şoferilor să se îndrepte spre Nădlac I, Turnu şi Vărşand, unde nu este la fel de aglomerat”, a spus Mihaela Leş.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră