Incendiul de la Cluj: 15 mașini de epocă distruse în hala Tetrarom

21 Dec 2022
Incendiul de la Cluj: 15 mașini de epocă distruse în hala Tetrarom

O parte semnificativă din colecția de mașini de epocă și mărci celebre a unuia dintre cei doi patroni al firmei Agressione, Cosmin Pavel, a fost distrusă în urma incendiului de marți din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca, pagubele fiind însemnat. Potrivit primelor calcule, baguta se ridică la 3 milioane de euro, mașinile fiind recondiționate și într-o stare foarte bună înainte de a fi mistuite de flăcări.

Din primele informații, acesta avea în jur de 15 mașini depozitate în jumătatea de hală care a ars, printre care mai multe autoturisme Porsche, BMW, Dodge și Mercedes. Pompierii cercetează cauzele care au dus la izbucnirea incendiului, potrivit cluj24.ro

Forțe și mijloace din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al județului Cluj au desfășurat, în cursul nopții trecute, o amplă intervenție pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un obiectiv situat în Parcul Industrial Tetarom I din Municipiul Cluj-Napoca. Astfel, o suprafață de peste 1300 mp, dintr-o hală cu funcțiuni mixte, a fost cuprinsă de flăcări, cu pericol de extindere la alte secțiuni din hala ce se întindea pe o suprafață de peste 3200mp, precum și la alte obiective aflate în apropiere. Flăcările au afectat peste o treime din suprafața halei, unde funcționau o linie de producție de mobilier, un atelier auto, un depozit de materiale diverse, precum și diverse spații administrative, potrivit datelor ISU Cluj.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră