Hagi, bucuria muncii împlinite: O să fiu cel mai fericit bătrân. Am 300 de copii, doi legitimi

20 Mai 2017
Hagi, bucuria muncii împlinite: O să fiu cel mai fericit bătrân. Am 300 de copii, doi legitimi

Gică Hagi este un om împlinit, proiectul în care a investit bani, muncă, inteligență, profesionalism și speranțe - Academia de Fotbal - în ciuda celor ce îl priveau cu reținere, a avut succes.

Ce spune acum Hagi? Ne oferă o nouă lecție de modestie și plăcerea de a vedea un om care, ca mulți alții putea fi înnebunit de glorie și notorietate, rămâne normal, cu picioarele pe pământ, alături de aceleași principiii ce l-au însoțit și atunci când era doar un băiat care știa cu mingea, din Constanța.

"Cea mai bună investiție pe care am făcut-o după ce m-am lăsat de fotbal a fost să fac această academie, să investesc în tineri. O să fiu cel mai fericit bătrân. Am 300 de copii, doi legitimi. Când vezi copii în jurul tău uiți de toate. Am făcut un lucru extraordinar cu orice risc, pentru că bogăția unui om nu stă în bani, ci în profesie, să știi să faci ceva. Când știi să faci ceva profesional, atunci nu ești sărac, întotdeauna vei găsi un serviciu, așa că n-o să mori de foame", a declarat Gheorghe Hagi la emisiunea "În fața ta" de la Digi24. 

Celor care vor să facă performanță în fotbal, și nu numai, Hagi le spune că totul depinde de ei.

"Totul în viață depinde doar de tine, noi doar te sprijinim. E lucrul pe care l-am făcut cel mai bine de când m-am lăsat de fotbal. Investiția cea mai frumoasă a mea e aceasta (...). Am investit în tineri și mereu am spus că noi nu facem fotbaliști, noi doar vă sprijinim dacă voi vreți și puteți", a mai spus Gheorghe Hagi. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră