Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare la TVR. Cine ia decizii în România "statului de drepți"! (VIDEO)

05 Ian 2017 | scris de Cristi Semeghin
Elena Udrea, dezvăluiri uluitoare la TVR. Cine ia decizii în România

Elena Udrea a declarat, în cadrul emisiunii România9, realizată de Ionuț Cristache la TVR, că ea s-a opus ca România TV să intre în proprietatea lui Sebastian Ghiță, cel care, acum dispărut, a lansat în serial o serie de dezvăluiri tocmai la postul de televiziune menționat. 

Curiozitatea lui Ionuț Cristache, pe drept interesat să afle dacă în România se discută în cadru instituțional despre cine, când și cum are dreptul de a informa opinia publică, a făcut-o în cele din urmă pe Udrea să admită că a avut loc o astfel de discuție și că SRI era interesat să aibă acest post de televiziune - România TV. 

Dezvăluirea făcută de Elena Udrea pare să fie involuntară, făcută cu nonșalanța unei blonde la care buzele decid înaintea rațiunii, generând replierea sa, fâstâceala, încercarea de a scăpa de întrebările incomode, dar, oare nu vi se pare cunoscută imaginea sa în care cu aceeași naivitate lansează informații pe piață? A jucat cam același rol în episodul "bilețelul roz", începutul de vrajbei dintre președintele-jucător Traian Băsescu și prim-ministrul de atunci Călin Popescu-Tăriceanu...

Trăim o perioadă din ce în ce mai interesantă, abia așteptăm episodul următor despre cine a condus România cu adevărat..

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră