Liviu Dragnea despre dezvăluirile lui Ghiţă: „Nu mi-e teamă!“

28 Dec 2016 | scris de Mara Răducanu
Liviu Dragnea despre dezvăluirile lui Ghiţă: „Nu mi-e teamă!“

 

„Nu le iau în râs aceste declaraţii, pentru că din păcate nu sunt singurele informaţii de acest gen care au ajuns la mine. Am primit din foarte multe părţi informaţii de la oameni cu care nu am vorbit niciodată în viaţa mea şi de care nici nu auzisem şi care mi-au transmis că au fost presaţi, întrebaţi, să spună ceva despre mine sau măcar să accepte să inventeze ceva despre mine”, a declarat Liviu Dragnea.

El spune că avea o „rezervă a bunului simţ” că astfel de lucruri nu pot fi reale, însă a început să aibă semne de întrebare după declaraţiile lui Ghiţă. „Această declaraţie asumată a lui Sebi Ghiţă mă pune pe gânduri serios şi ar trebui să ne pună pe gânduri serios pe toţi. Am înţeles că vor mai urma astfel de declaraţii şi eu zic să le urmărim cu atenţie. Nu mi-e teamă!”, a spus el.  Dragnea a adăugat că „nu îi este teamă”.

Sebastian Ghiţă, dat dispărut din 21 decembrie, vorbeşte, într-un material difuzat miercuri la prânz la România TV, postul pe care îl controlează, despre legăturile sale cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„În ultima perioadă am fost şi eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care în mod direct mi-a spus că dacă fac nişte denunţuri împotriva lui Liviu Dragnea, mai am o şansă. Mi s-a spus că dacă ştiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea, răsplata va fi lipsa agresiunii împotriva familiei mele. Mi-au spus că îmi vor duce mama la DNA. Mi-au spus că îmi vor aresta fratele şi prietenii şi o să mă întâlnesc cu toţi la închisoare”, spune Sebastian Ghiţă în înregistrare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră