Dîncu anunţă că patru stadioane din Bucureşti vor fi reabilitate

13 Mar 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Dîncu anunţă că patru stadioane din Bucureşti vor fi reabilitate

Dâncu anunţă că patru stadioane din Bucureşti vor fi reabilitate

Vasile Dâncu,vicepremier dar şi ministru al Dezvoltării şi al Administraţiei Publice a anunţat că la nivel guvernamental există proiecte de reabilitare a stadioanelor Dinamo, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.
"Trebuie să reabilităm patru stadioane de antrenamente pentru patru echipe — este vorba de stadionul Dinamo, Steaua, Rapid și cel de la Arcul de Triumf. Există proiectele pentru cele patru complexe, sunt la Compania Națională de Investiții, la MDRAP. În această toamnă facem studiile de fezabilitate și, de la anul, începem reconstrucția acestor stadioane", a spus Dîncu, la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV, scrie agerpres.ro.
El a ţinut să precizeze că toate aceste lucrări depind şi de fondurile bugetare alocate.

"O să încercăm să vedem ce bani vom avea — putem să facem o fază mai extinsă, să încercăm să reabilităm stadioanele într-un grad mai mare, sau să reabilităm mai mult suprafața de joc. Asta va decide bugetul. Eu am un proiect ambițios cu patru complexe sportive care să arate european și modern. Să vedem cu finanțele și cu ceilalți dacă vom avea bani să le punem la acest nivel", a mai spus Dancu.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră