Cum vă puteți programa la dr. Dan Nicolau, singurul care operează cu laser metastazele pulmonare

18 Feb 2016 | scris de Dănuț Deleanu
Cum vă puteți programa la dr. Dan Nicolau, singurul care operează cu laser metastazele pulmonare

Așadar, din cauza unei norme birocratice, zeci de pacienți, care încă ar mai putea fi tratați de dumnealui, sunt lăsați în plan secund, uitați în suferința și-n disperarea lor. Totuși, în cele 2-3 luni, câte au rămas până la vârsta de pensionare, doctorul Nicolau mai poate trata. Pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de serviciile sale gratuite, medicul anunță cum vă puteți programa pentru intervenții.

„Numărul meu de telefon este public. Dacă sună cineva și nu răspund, înseamnă că sunt solicitat în acel moment. Dar sun eu înapoi de fiecare dată. Cine vrea să mă caute, am un site al meu, pagină de facebook, plus numărul de telefon care este public. Să mai spunem că, legislația în vigoare asigură tuturor românilor care sunt asigurați la CNAS tratamentul gratuit pentru chirurgia metastazelor multiple.

Pentru consultație, pacientul este obligatoriu să aibă bilet de trimitere către clinica chirurgicală Cluj; cardul de sănătate; întreaga documentație medicală să includă iconografia (CD cu CT toracic sau Pet-CT). Programarea la consult se face la adresa de e-mail: chirurgietoracica.cluj@gmail.com, la telefonul 0264598432 și la telefoanele mele private, dar publice, 0787885498 sau 0741503363. Am și pagină de facebook Dan Mihail Nicolau și un site: //danmihailnicolau.wordpress.com

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră