Cum te ajută Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace să economisești timp și bani?

15 Mar 2023
Cum te ajută Publyo ™ PRO și Publyo ™ Marketplace să economisești timp și bani?

De un an încoace specialiștii în marketing care doresc să economisească timp și bani atunci când implementează campanii de marketing pentru clienții lor, folosesc Publyo ™ PRO. Publyo ™ PRO a fost creat din necesitatea de a automatiza sarcinile necesare implementării unei campanii de marketing și de a obține mai mult cu investiții mai mici.

Publyo ™ PRO este un sistem complex cu multiple funcții care permit automatizarea sarcinilor repetitive care se desfășoară într-o agenție.

Să ne gândim puțin ce trebuie să faci în mod normal normal atunci când implementezi o campanie o campanie de advertoriale. Trebuie să alegi mai întâi cuvintele cheie potrivite pentru clientul pe care îl promovezi și publicațiile unde vor apărea advertorialele realizate de echipa ta de writeri. Apoi trebuie să comunici detaliile fiecărui material writerilor, iar când este gata, să trimiți fiecare text clientul ca să-l citească și să-l aprobe. În cel mai bun caz, dacă materialele satisfac așteptările clientului, acestea se vor întoarce din nou la tine ca tu să le dai mai departe la publicat. Iar dacă asta ar fi tot, atunci lucrurile ar fi chiar simple, însă trebuie să confirmi cu publisherii publicarea materialelor, să întocmești rapoarte și apoi să verifici din când în când dacă advertorialele tale au rămas acolo unde le-ai postat pentru că nu-ți oferă nimeni nicio garanție că nu vor dispărea de acolo și munca ta se va duce pe apa sâmbetei. Toate aceste sarcini pot necesita săptămâni de lucru și din păcate efortul depus de tine nu se reflectă nici în calitatea materialelor publicate și nici în eficiența campaniei de advertoriale.

Cu Publyo ™ PRO însă, prin funcțiile sale de planificare, monitorizare și raportare, implementarea unei campanii de advertoriale nu durează mai mult de câteva minute pentru tine, ca utilizator, iar eficiența sa este pe termen lung deoarece Publyo ™ PRO verifică în permanență statusul articolelor postate de tine.

Conceptul Publyo ™ PRO îi fascinează deja pe specialiștii în marketing din țara noastră și în doar un an, nu mai puțin de 33 de agenții românești s-au alăturat familiei Publyo ™ PRO și profită de toate avantajele acestui produs unic în România.

Publyo ™ PRO îți oferă tot ce ai nevoie pentru a oferi servicii premium de content marketing și este ca o agenție la cheie pentru cei care știu să profite de toate funcțiile și opțiunile sale.

Piața românească de content marketing avea nevoie de Publyo ™ Marketplace!

Trăim în era tehnologiei și se consideră că orice informație avem nevoie ar trebuie să existe undeva pe internet la doar câteva click-uri distanță. Dar până la Publyo ™ Marketplace, cel puțin în privința prețurilor celor mai importante publicații din România, lucrurile nu stăteau chiar așa. Dacă întrebai 10 furnizori de servicii digitale primeai 10 cotații diferite și astfel, calculul unui buget potrivit pentru o campanie de advertoriale era foarte dificil de făcut. Și chiar și atunci când reușeai să închei niște parteneriate avantajoase, tot trăiai cu impresia că s-ar putea ca undeva acolo cineva să ofere dealuri chiar și mai bune și tu nu trebuie decât să mai depui puțin efort ca să pui mâna pe ele.

Dar cu Publyo ™ Marketplace acum totul este mai simplu. Mai eficient. Mai transparent. Cu Publyo ™ Marketplace știi exact costul fiecărei publicații și știi că prețul afișat în platformă este cel corect. Cu alte cuvinte, specialiștii în marketing care cumpără advertoriale din Publyo ™ Marketplace nu trebuie să plătească în plus intermediarilor comisioane costisitoare și profită de ofere avantajoase. 

Putem spune astfel că Publyo ™ Marketplace, ca și Publyo ™ PRO de altfel, este un produs care s-a născut din nevoia de transparență, de echitabilitate, de șanse egale. Până acum reușeau cei cu vechime pe piață și cu parteneriate solide care le ofereau acces la prețuri preferențiale. Dar odată cu lansarea marketplace-ului Publyo ™ toți specialiștii în marketing și agențiile digitale vor porni de la aceleași premise și vor câștiga doar cei mai creativi, mai ambițioși și mai originali, persoanele care pot să ofere calitate, nu doar cele mai mici prețuri de pe piață.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră