Cristiano Ronaldo s-a plictisit de eticheta „Zeul Fotbalului" și dorește să i se spună "Regele Instagramului"

17 Sep 2024
Cristiano Ronaldo s-a plictisit de eticheta „Zeul Fotbalului" și dorește să i se spună "Regele Instagramului"

Instalat comod în tronul de Zeu al fotbalului, Cristiano Ronaldo era convins că va juca până la adânci bătrâneți, până când... până când o veste i-a stricat ziua. Pepe, colegul din naționala Portugaliei, s-a retras la numai 41 de anișori.

„Unde te-ai dus Pepică, atât de tânăr?!”, a exclamat în gând CR7, care s-a trezit din visare. Și-a dat seama că viața de fotbalist e scurtă. Adică poți face figurație pe teren cât îți permit cei din jur, dar mingea nu te mai ascultă ca în tinerețe. S-a văzut la Euro 2024.

Pfff! Măcar dacă ar fi avut această revelație înainte să își cumpere casa de 14 milioane  de euro. Să vezi facturi la curent și la apă! Trebuie să găsească rapid altă sursă de venit. Oare ce îi mai place să facă, la ce se mai pricepe? La sloturi! Poate o să aibă parte de Mr Bit primă și o să dea lovitura. Mda... totuși nu se poate baza pe noroc.

Trebuie să înceapă de facă economii. Clar își va concedia menajerele. Va face Georgina curățenie, că e odihnită, tocmai a venit din vacanță. Cât timp să-i ia domnișoarei Rodriguez să bage aspiratorul în cele opt camere și să igienizeze piscina de dimensiuni olimpice? Cascada din hol nu necesită întreținere, curge singură. Important e să nu o ia apa în timp ce își face un selfie. Pe Georgina.

Stați puțin! Selfie? Lui Cristi de la Funchal i se aprinde beculețul. Zeu în fotbal ești până când te retragi, te face uitat imediat Lamine Yamal, dar Rege al Instagramului poate fi un titlu pentru nemuritori. Dacă ar fi avut cont Ion Iliescu, ar fi rupt.

Oare în care dormitor și-o fi lăsat pantalonii pe care i-a purtat acum o lună? Avea în buzunar niște mărunțiș câștigat din două postări pe „Insta”. O sună pe Georgina să o întrebe dacă știe ceva de ei, ocazie cu care îi spune să își anuleze rezervarea la salon, pentru că nu are sens să își facă manichiura înainte să șteargă nisipul din casă. Pentru că în Arabia Saudită e nisip pe mobilă, nu praf. Dacă ai fereastra deschisă atunci când e furtună, te trezești cu dune și cămile în living.

Georgina nu înțelege faza cu ștersul. Îl întreabă dacă a mâncat din nou broccoli alterat, dar îi spune că pantalonii sunt în camera din dreapta cascadei, cum te uiți spre apă. Fotbalistul este nelămurit. Spre apă te poți uita și din fața, și din spatele cascadei. Probleme de oameni bogați...

Într-un final, găsește ce căuta. Scoate din buzunar fișicul prins într-un elastic primit amintire de la Loți Boloni, care îl primise la rândul lui de la Gigi Becali, înainte de Revoluție. Numără bancnotele: 1 euro, 2 euro, 3 euro ... 4 sute ... 5 sute de mii ...6,5 milioane de euro. Hm, nu-i rău să ai 636 de milioane de urmăritori. Messi are doar 504 de milioane, ce loser. Selena Gomez are 425 de milioane. Ha!

Se îndreaptă spre una dintre cele 28 de oglinzi din încăpere, scoate pieptenele de după ureche, și-l trece prin păr și zâmbește larg. Nimeni nu se poate compara cu el. Cristiano Ronaldo, Regele Instagramului! Aplauze!

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră