Tribunalul Olt a dispus control judiciar pentru Burci și alți patru inculpați în dosarul devalizării Romvag

28 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Tribunalul Olt a dispus control judiciar pentru Burci și alți patru inculpați în dosarul devalizării Romvag

Omul de afaceri Cristian Burci și ceilalți patru inculpați, reținuți de DIICOT - Biroul Teritorial Olt în dosarul referitor la devalizarea Romvag Caracal, au fost puși sub control judiciar de către magistrații Tribunalului Olt, care au respins  solicitarea procurorilor de luare a măsurii arestării preventive față de cele cinci persoane reținute în cauză. Cinci persoane reținute vor părăsi arestul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Olt la expirarea ordonanțelor de reținere.

"S-a respins propunerea DIICOT de luare a măsurii arestului preventiv, s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar față de toți cei cinci inculpați care au fost astăzi prezenți la Tribunalul Olt, practic argumentele apărării (...) au prevalat în acest caz și considerăm că este o decizie justă. (...) Punerea în libertate va avea loc la ora la care vor expira reținerile care s-au dispus în noaptea trecută, pentru fiecare în parte, în funcție de ora la care a fost luată", a declarat Mihai Mareș.

Procurorii DIICOT — Biroul Teritorial Olt au solicitat joi luarea măsurii arestării preventive pentru omul de afaceri Cristian Burci, Denisa Turcu, Clara Clementina Gheocov, Ion Dinoiu și Vilson Stancu, toți fiind reținuți începând de noaptea trecută. Ei sunt acuzați de infracțiuni economice în legătură cu societatea Romvag Caracal.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră