Coronavirus: școala de acasă

27 Mar 2020 | scris de A.A.
Coronavirus: școala de acasă

În contextul posibilității amânării reîntoarcerii la școală a copiilor și la obligația acestora de a învăța de acasă, mai multe platforme educaționale vin în sprijinul elevilor și a profesorilor cu o serie de cursuri online pentru a asigura continuitatea studiilor.

Conform unui comunicat la PMB, noi lecţii pentru elevi şi preşcolari sunt disponibile pe platforma www.hubproedus.ro.

”Primăria Municipiului Bucureşti şi Proedus îi informează pe elevii şi preşcolarii bucureşteni că, începând de astăzi, platforma www.hubproedus.ro le oferă, în plus faţă activităţile deja disponibile, lecții video interactive, podcasturi (lecții audio) recapitulative, fișe de lucru de tipul ”știați că”, dar și lecții animate de cultură generală, teatru educativ și teatru de păpuși.

Noile activităţi au fost realizate pe mai multe discipline, fiind adresate tuturor ciclurilor școlare (preșcolar, primar, gimnazial și liceal).

Astfel, începând de astăzi, elevii şi preşcolarii pot accesa podcast-uri pentru clasele V-VIII la disciplina istorie, lecții video interactive pentru clasele IX-XII, tot la disciplina istorie, teatru de păpuși - Trupa ”Licurici” a Bibliotecii Metropolitane București, precum şi multe alte activităţi.

Zilnic vor fi încărcate materiale noi pe diferite discipline pentru toate ciclurile școlare !

Reamintim că Primăria Capitalei, prin PROEDUS, a lansat una dintre cele mai inovative și interactive platforme de e-learning - www.hubproedus.ro, la care au acces zeci de mii de elevi bucureșteni. Este vorba despre activități pe care aceștia le pot derula fără a fi expuși unor factori de risc, prin petrecerea timpului în colectivitate.

În momentul de față platforma pune la dispoziție peste 8000 de materiale și ore de lucru.

Rămâneți conectați! Împreună facem educația posibilă!
Fiecare pas contează! Oricând!
#LectiiOnLine #EducatieAcasa
#Implicare #Solutii #Preventie

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră