Astfel, pe drumul european Râmnicu Vâlcea - Deva, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă. Între kilomerii 290 şi 370 vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri.
Pe autostrada A3 Turda - Gilău, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, sub 100 de metri şi izolat sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe autostăzile A1 Bucuresti – Piteşti şi A2 Bucureşti – Constanţa.
În judeţul Teleorman, mai afectat de ceaţă este DN6(E70), vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri şi izolat, sub 50 de metri. O situaţie similară este în judeţul Vaslui pe DN24B Huşi- Albiţa..
În judeţul Călăraşi ceaţa a redus vizibilitatea sub 100 de metri, pe DN31 Călăraşi- Olteniţa, iar în județul Arad, pe DN7 Pecica – Nădlac, există porțiuni unde vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.
De asemenea, în judeţul Ialomiţa ceaţa reduce vizibilitatea pe numeroase artere rutiere însă cel mai greu se circulă pe DN 2 Urziceni – Bucureşti şi pe DN3 Lehliu- Fundulea –Bucureşti, deoarece vizibilitatea este sub 50 de metri.
Conform meteorologilor, sâmbătă la ora 23,00, în județele Ilfov (inclusiv municipiul București — mai ales aria preorășenească), Teleorman, Giurgiu, local în județele Ialomița, Brăila și Călărași, și în zona de câmpie a județelor Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș, precum și pe autostrăzile, drumurile naționale și județene aferente, se va semnala ceață, fenomen care determină reducerea vizibilității local sub 200 de metri și, izolat, sub 50 de metri.
La ora 20.00 a expirat Codul galben de ceață în județele Vâlcea, Dolj și Olt.
Pentru a nu fi implicaţi în evenimente rutiere nedorite, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto care circulă pe drumurile din judeţele afectate de ceaţă, să manifeste prudenţă sporită la volan, să evite depăşirile, să păstreze distanţa în mers şi să folosească luminile de întâlnire (iar dacă este cazul, şi pe cele de ceaţă).