Cine despăgubeşte călătorul în cazul unui accident la metrou. METROREX a făcut ANUNŢUL

10 Iul 2017 | scris de Mara Răducanu
Cine despăgubeşte călătorul în cazul unui accident la metrou. METROREX  a făcut ANUNŢUL

Aţi avut un accident la metrou şi nu ştiţi dacă veţi fi sau nu despăgubiţi? Ei bine, Metrorex a spula confirmat că a încheiat un contract cu o companie de asigurări, prin care vor fi despăgubiți călătorii în caz de accidente produse pe liniile de metrou.

Metrorex a încheiat cu Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group SA un contract în valoare de 98.305 lei, în urma unei licitații pe SEAP, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Polița de asigurare are trei componente, dintre care una  vizează acoperirea daunelor suferite de călători în cazul unui accident. Limita maximă a despăgubirii este un milion de euro.

„Conform contractului, Asigurarea Românească – Asirom Vienna Insurance Group SA acordă despăgubiri, pentru prejudicii produse călătorilor în caz de accidente/incidente feroviare produse în activitatea de transport călători pe liniile de metrou”, se arată în comunicatul Metrorex,. 

O altă componentă vizează acoperirea răspunderii civile faţă de terţi, cu o limită totală de un milion de euro, iar cea de-a treia face referire la răspunderea generală faţă de terţi şi are o limită totală de 100.000 euro.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră