Ciclist italian care a participat la Turul României a murit lovit de un camion în timpul antrenamentelor

30 Noi 2020
Ciclist italian care a participat la Turul României a murit lovit de un camion în timpul antrenamentelor

Ciclistul italian, Davide Rebellin, a murit la doar 51 de ani într-un cumplit accident rutier. Rebellin a câştigat Turul Ciclist al Sibiului. Italianul a plecat spre casă cu tricoul galben după un parcurs impecabil. Era considerat unul dintre cei mai mari rutieri italieni ai ultimilor 30 de ani. El a revenit în ciclismul de performanță după ce-a ispășit o suspendare de doi ani, ca urmare a faptului că a fost găsit pozitiv la Jocurile Olimpice din 2008.

Rebellin a fost ucis în urma impactului în incident, care a avut loc la Montebello Vicentino cu puțin timp înainte de prânz, a informat Il Gazzettino. Autoturismul nu s-ar fi oprit la fața locului și a fost căutat de polițiști, anunță mirror.com.

Fratele lui Rebellin, Carlo, a venit la fața locului după ce a fost informat despre un accident rutier în care era implicat un biciclist în zona Montecchio. A mers imediat la fața locului și a recunoscut bicicleta fratelui său.

Rebellin, în vârstă de 51 de ani, a câștigat o serie de curse de mare profil în cariera sa. În 2004, a capturat Amstel Gold Race, La Fleche Wallonne și Liege-Bastogne-Liege. Patru ani mai târziu, a câștigat cursa Paris-Nisa, dar a fost forțat să-și returneze medalia de argint de la Jocurile Olimpice din 2008 de la Beijing, după un test antidoping retroactiv.

Omagiile s-au revărsat deja pentru vedetă, echipa Movistar pe Twitter: „Consternată de moartea lui Davide Rebellin, un om simplu și enorm de simpatic cu care am împărțit atâtea dueluri și podiumuri de-a lungul carierei sale foarte lungi. O îmbrățișare mare tuturor. cei dragi. Odihneste-te in pace."

Ciclistul Alenjandro Valverde a răspuns cu: „Cele mai profunde condoleanțe familiei și prietenilor lui Davide Rebellin, coleg de profesie și rival de atâția ani”.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră