Celebrul DJ și producător al emisiunii Ellen Degeneres s-a sinucis la doar 40 de ani

14 Dec 2022
Celebrul DJ și producător al emisiunii Ellen Degeneres s-a sinucis la doar 40 de ani

Stephen „tWitch” Boss, renumitul DJ din talk-show-ul lui Ellen Degeneres, a murit la doar 40 de ani. Presa a aflat că din primele cercetări, pare a fi o sinucidere, anunță tmz.com.

Surse ale legii ne spun că soția lui Stephen, Allison Holker, a intrat marți într-o secție a poliției din LAPD și a fost agitată și nervoasă declarând că soțui ei, Stephen a plecat de acasă fără mașina lui, ceva ce era extrem de suspect.

La scurt timp, poliția a primit un apel legat o împușcătură la un hotel din Los Angeles. Ajunși la fața locului l-au găsit pe Stephen acolo, mort în urma unei aparente răni auto-provocate prin împușcătură.

Stephen a început să fie DJ în show-ul lui Ellen în 2014 și a fost alături de ea până când spectacolul s-a încheiat în mai 2022. Devenise producător executiv al show-ului în 2020.

Chiar și-a luat o pauză în showbiz în 2008, când a fost pe locul doi la „So You Think Can Dance”. A continuat să facă ceva actorie, obținând mai multe roluri în care și-a putut arăta abilitățile de dans. Stephen l-a jucat pe Jason în franciza de film „Step Up” și a jucat și în „Magic Mike XXL”.

Ultima dată când fotografiile presei de peste ocean l-au prezentat a fost în septembrie și a vorbit despre viața de după „Ellen”. Era destul de fericit că are mai mult timp cu familia lui. Stephen a găzduit mai multe reality-show-uri, în special, el și soția sa au găzduit „Nunțiile de basm Disney” împreună pe Disney+.

Cuplul s-a căsătorit în 2013 și tocmai își aniversase 9 ani de la căsătorie în această sâmbătă. Cei doi aveau 3 copii. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră