Casa pierdută de Iohannis revine la foştii proprietari

26 Apr 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Casa pierdută de Iohannis revine la foştii proprietari

Curtea de Apel Alba Iulia a decis miercuri ca foştii proprietari ai casei din Sibiu, pierdută de preşedintele Iohannis, să fie repuşi în drepturi. Dosarul judecat la Tribunalul Sibiu a avut ca obiect cererea de revizuire formulată de locatarii a două apartamente din imobilul situat pe strada Bălcescu nr. 29 din Sibiu, care s-a aflat în proprietatea familiilor Iohannis şi Baştea. Decizia este irevocabilă.

”Locatarii celor două apartamente şi-au redobândit dreptul de proprietate asupra apartamentelor în care locuiesc, pe care le-au cumpărat de statul român în calitate de chiriaşi”, a declarat, corespondentului Mediafax, Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia.

Magistraţii au respins ca nefondat recursul declarat de Rodica Baştea, care cerea recunoaşterea dreptului său de moştenitor legal al soţului. „Respinge ca nefondat recursul declarat de intimata Baştea Rodica împotriva deciziei civile nr. 993/12.10.2016 pronunţată de Tribunalul Sibiu - Secţia I Civilă în dosar civil nr. 16140/306/2009. Obligă recurenta Baştea Rodica să plătească intimatei Antonescu Elisabeta suma de 900 lei şi intimaţilor Oargă Ioan, Oargă Ioan Adrian, Oargă Ancuţa Steluţa – suma de 900 lei, cu titlu cheltuieli de judecată, în recurs”, se arată în decizia Curţii de Apel Alba Iulia.

 

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră