British Airways. Toate zborurile de pe aeroporturile din Londra, anulate, pe parcursul zilei de sâmbătă!

27 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
British Airways. Toate zborurile de  pe aeroporturile din Londra, anulate, pe parcursul zilei de sâmbătă!

UPDATE: Problemele la sistemul informatic de la British Airways afectează pasagerii companiei de pe mai multe aeroporturi din lume, printre care Hong Kong, Roma, Praga, Milano, Stockholm sau Malaga, relatează BBC News. Compania britanică a anunţat că toate cursele de pe aeroporturile din Londra vor fi anulate pe tot parcursul zilei de sâmbătă.

British Airways a anunțat, sâmbătă, pe Twitter că s-a confruntat cu 'o întrerupere globală a sistemului', în contextul apariției unor informații conform cărora pasagerii companiei aeriene se confruntă cu un haos în programul de zboruri, relatează DPA.

"Ne confruntăm cu o întrerupere globală a sistemului", a scris compania pe Twitter, răspunzând  comentariului făcut de un pasager nemulțumit.

Acesta este unul dintre numeroasele răspunsuri transmise sâmbătă de British Airways  la plângerile multor clienților.

"Ne cerem scuze pentru întreruperea sistemelor informatice. Lucrăm pentru a rezolva problema cât mai repede posibil", a mai scris compania pe Twitter.

Deocamdată, Compania nu a dat nicio explicație, deși unele media britanice a făcut o legătură cu un eventuall atac cibernetic.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră