Iar se lucrează pe A1 și DN1. Trafic restricționat și limită de viteză. Vezi tronsoanele afectate

31 Mai 2016 | scris de Cristi Ionescu
Iar se lucrează pe A1 și DN1. Trafic restricționat și limită de viteză. Vezi tronsoanele afectate

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România desfășoară, până la finele lunii iunie, lucrări de reparații pe anumite sectoare ale Autostrăzii A1 București-Pitești, și până la finele lunii iulie pe DN1, între Metro Ploiești și localitatea Bănești. Lucrările de așternere covoare asfaltice pe A1 vor fi efectuate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri București, în zilele lucrătoare (de luni până vineri). Pe durata executării lucrărilor traficul se va desfășura restricționat.

De asemenea, vor fi efectuate lucrări de așternere straturi bituminoase foarte subțiri pe drumul național DN 1, pe sectoarele cuprinse între km 66+500 — km 70+000, km 75+800 — km 80+720 și km 82+800 — km 87+000, Metro Ploiești și localitatea Bănești. Lucrările se vor desfășura până la sfârșitul lunii iulie, în zilele de luni până joi.

Reprezentanții CNADNR precizează că, în acord cu reglementările în vigoare, conducătorii auto au obligația să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, precum și indicațiile agenților de poliție aflați la locul desfășurării evenimentului.

"Cerem în mod imperativ respectarea legii. Totodată, ne cerem scuze și înțelegere din partea conducătorilor auto pentru disconfortul creat odată cu executarea acestor lucrări, însă, acestea după cum se cunoaște, pot fi efectuate doar pe perioada verii", a declarat Cătălin Homor, directorul general CNADNR.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră